Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

PL

Pivovary Plzeňského kraje


verze pro tisk

Knížecí pivovar Plasy

[e]Knížecí pivovar Plasy

Knížecí pivovar Plasy s.r.o.

Pivovarská 34

331 01 Plasy


tel.: 602 342 883

http://www.pivovarplasy.cz/

e-mail: neumannfleisch@centrum.cz

Facebook: /pivovarplasy/

Instagram: /knizecipivovarplasy/


založeno 2015

výstav: 1200 hl (2020)

značka: Knížecí pivovar



Hodnocen piva z tohoto pivovaru

Hodnocen: 4.14 hvzdiek/ Hodnoceno: 14x



lnky o pivovaru

  • Vašnosta, výčepní pivo z Plas

    Desítka byla základ české hospodské kultury. Dnes se její význam trochu upozaďuje a některé pivovary ji ani nevaří. Proto je vždy radost ochutnat výčepní pivo v nefiltrované podobě.
  • Felčar 13 polotmavý z Plas

    Dnes se podíváme na další pivo z dílny sládka Josefa Kalkána uvařené v Knížecím pivovaru Plasy. Polotmavé pivo silné Felčar 13.
  • Metternich Lothar 12 z Plas

    Světlá dvanáctka Lothar, dříve Metternich, je jistě vlajkovou lodí Knížecího pivovaru Plasy. Pojďme si tedy dát pár doušků tohoto piva.
  • Nachmelenec 11 Ale z Plas

    Plaské pivo jsme tady ještě nepředstavovali. Je tedy třeba to napravit a jako první ochutnáme 11% ale Nachmelenec, který patří do stálého sortimentu tohoto Knížecího pivovaru.
  • Pivovarský šenk Šeříkovka

    V pivovaru Plasy jsem byl těsně před jeho otevřením a od té doby se tam chystám, ale znáte to :( Sem tam jsem ochutnal plaské pivo na nějakých slavnostech, ale to není ono.
  • Pivní kříž 1

    Dnes se prostřednictvím kamer podíváme do Hlinska, Znojma, Teplic a Plas. Kvalita z Hlinecka 9: Pivovar Rychtář, takový je název prvního videa. Sládek Milan Morávek...
  • Pivovar v Plasích je

    O připravovaném pivovaru v Plasích jsem psal už loni. Od té doby žádné nové informace na veřejnost neprosákly. Nedalo mi to a zkusil jsem kontaktovat majitele restaurace...


Dn v pivovaru


Vloit koment

Jmno:
E-mail:
www:

Komente

Jana

úterý, 10. listopad 2020
19:30

Jana

V Praze je možné nově koupit pivo z Plas v obchodě Farm Shop, Michalská 1, naproti vinárně Blatnička. Otevřeno je od pondělí do pátku od 8 do 19 hod. K mání jsou v současné době 4 druhy piv : desítka, jedenáctka, dvanáctka a čtrnáctka IPA Císař Pán. Vše v 0,5 l sklo a v 1,5 a 2 l PETkách.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

über Bier

pátek, 15. únor 2019
21:09

Pane Neumann, jak jste na tom? Zvládli byste vařit ještě pro jednu hospodu? Klidně bych Vaše pivo čepoval ve Vídni, pokud bych měl jistotu, že zvládnete zásobování. Z českých piv tam občas narážím na Budvar, myslím si, že rakouští pastevci krav si mohou dopřát i kvalitnější pivo. Pokud zaeragujete, zavolám vám. Telefon na vás mám.


napsal(a): über Bier [Odpovědět]

Adsense

19. březen 2024
08:40


posted by: Inzerce

Chody

středa, 10. únor 2016
15:52

Chody

FB: Novinka na čepu! Polotmavý medový speciál - Medák 13°

::alt


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Pivař

neděle, 6. září 2015
13:23

V pátek ochutnán Vašnosta a Metternich u Rudolfa II, Felčar pak přímo v pivovaru s sebou do petky. Desítka velmi chutná a hutná, chutnala mi víc, než Metternich. Člověk by řekl, že pije nějaký ležák. Felčar s karamelovým nádechem také dobrý... Jinak vše moc hezky opravené. V polovině září má být v areálu bývalé sladovny otevřeno Centrum stavitelského dědictví - oddělení Národního technického muzea.


napsal(a): Pivař [Odpovědět]

VlJa

středa, 6. květen 2015
12:51

VlJa

Dle včerejšího rozhovoru s obsluhou v restauraci Rudolf II. naproti klášteru v Plasích, je vše kompletně připraveno k uvaření první várky v pivovaru Plasy. Pouze se čeká na povolení od celní správy.


napsal(a): VlJa [Odpovědět]

Červenec

čtvrtek, 3. červenec 2014
14:51

Někdy v zimě na PI proběhla debata zda se staví či nestaví v Plasech pivovar, kdyby se stavěl, už by nejspíš byl postavenej a měl navařeno.
Jaká je realita v červenci 2014?
Ticho po pěšině, že?


napsal(a): Červenec [Odpovědět]

Chody

čtvrtek, 3. červenec 2014
14:55

Chody

to Červenec: Byl jsem v Plasích někdy na jaře a tehdy mi bylo sděleno, že by pivo mělo být někdy o prázdninách. Je dobře, že jste mi to připomenul, zkusím prověřit.


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Červenec

čtvrtek, 3. červenec 2014
16:06

to Chody: Díky, prověřte to, je to celé opředené tajemstvím, v době online informací o každém prdu se nedá o Plasech najít nic, to je až geniální utajení


napsal(a): Červenec [Odpovědět]

Jana

čtvrtek, 3. červenec 2014
16:29

Jana

to Chody:
Nemusíš nic prověřovat, pivovar ještě není (úřední šiml řehtá). Pivo Metternich se nadále vaří v Permonu. Zpráva ze včerejška.


napsal(a): Jana [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI