Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Prazdroj: Za dvě piva získáte dopravu v Plzni zdarma

Co se píše o pivovarech a pivu


Prazdroj: Za dvě piva získáte dopravu v Plzni zdarma

[pátek, 17. srpen 2012]

Prazdroj: Za dvě piva získáte dopravu v Plzni zdarma[goto:http://www.prazdroj.cz/cz/media/archiv-tiskovych-zprav/tiskove-zpravy/1140-prazdroj-za-dve-piva-ziskate-dopravu-v-plzni-zdarma]

Plzeňský Prazdroj společně s Plzeňskými městskými dopravními podniky představil v létě projekt bezplatné dopravy po konzumaci dvou čepovaných piv Gambrinus ve vybraných plzeňských restauracích. Tato preventivní akce bude probíhat do konce srpna pravidelně každé úterý a zatím se do ní zapojilo šest restaurací. Smyslem projektu je odpovědná konzumace piva bez ohledu na starost s dopravou domů a současně důraz na omezení řízení auta pod vlivem alkoholu.

Odpovědná konzumace patří mezi deset strategických priorit našeho přístupu v oblasti trvale udržitelného rozvoje. Je důležité, aby lidé respektovali zákony a také si plně uvědomovali rizika řízení v opilosti. Proto nabízíme příznivcům našeho piva společně s dopravním podnikem Plzně bezproblémovou a bezplatnou možnost cesty domů městskou hromadnou dopravou,“ říká Drahomíra Mandíková, ředitelka komunikace a firemních vztahů Plzeňského Prazdroje.

Akce, která se rozeběhla v průběhu prázdnin, potrvá do konce srpna každé úterý mezi 17:00 a 22:00 hodinou v zúčastněných restauracích, které čepují pivo Gambrinus. Účtenka z registrační pokladny označená razítkem, kde jsou uvedena dvě čepovaná piva, platí jako jízdenka pro jednu osobu na městskou dopravu v Plzni s platností na jednu hodinu od vytištění.

Plzeňské městské dopravní podniky, a.s., chtějí akcí „Na pivo s rozumem“ zpříjemnit všem návštěvníkům vybraných restaurací cestu domů, aniž by se museli starat o jízdní doklad. Spoluprací na této akci s Plzeňským Prazdrojem bychom chtěli apelovat na zodpovědnost lidí a připomenout, že široká síť linek městské veřejné dopravy v Plzni je připravena každého dopravit bezpečně domů,“ uvádí Kateřina Fránová, marketingový specialista, Plzeňské městské dopravní podniky, a.s.

Šest restaurací zapojených do projektu jízdenka za dvě piva:

Restaurace E: Guldenerova 2657/17, Plzeň – Východní předměstí

Restaurace – Kart Arena: U Ježíška 2655/2, Plzeň – Východní předměstí

TJ Sokol Bolevec: Ledecká 333/19, Plzeň – Bolevec

Bowling Plaza: Radčická 2861/2, Plzeň

Severka Hockey bar: Sokolovská 1182/107, Plzeň – Bolevec

Sedmý Nebe Morávka: Bezručova 149/4, Plzeň


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Sekal

pátek, 17. srpen 2012
13:36

Sekal

V marketingových odděleních Prazdroje a plzeňského doprpodniku by měli přestat mlsat barbituráty.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Jana

sobota, 18. srpen 2012
16:02

Jana

to Sekal:
Domnívám se, že mlsají něco mnohem silnějšího.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Jana

pátek, 17. srpen 2012
08:42

Jana

To aby v té MHD měli funkční WC. :)


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Adsense

19. duben 2024
18:11


posted by: Inzerce


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI