Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Staropramen ukáže nejlepší formu také v televizi

Co se píše o pivovarech a pivu


Staropramen ukáže nejlepší formu také v televizi

[úterý, 10. duben 2012]

Naváže tak na PR komunikaci a online podporu uvedení nové unikátní lahve na trh.

Staropramenu v loňském roce rostly prodeje doma i v zahraničí slavil úspěch s osvěžujícím Cool Lemonem, letos přichází s Cool Grepem a v těchto dnech mění své lahve na designově unikátní. Ve smíchovském pivovaru se proto rozhodli uvést tyto nové lahve sloganem „Staropramen v nejlepší formě“ a 360 kampaní, která právě vstupuje do televize. Této fázi předcházela intenzivní PR a online komunikace. Kampaň vyvrcholí koncem dubna v pivovaru na „Párty v nejlepší formě“.

Kampaň Staropramenu využívá výměnu balení pro sebevědomou komunikaci značky. „Máme za sebou úspěšný loňský rok a udělali jsme a děláme vše proto, aby i ten letošní dopadl dobře. Zároveň se jako první z velkých pivovarů od konkurence výrazně odlišíme originální formou půllitrové skleněné lahve. V kampani jsme chtěli prodat obě tyto důležité skutečnosti,“ říká k hlavnímu sdělení manažerka značky Staropramen Eva Zlámalová.

Vzhledem k mediální atraktivitě informace o výměně desítek milionů lahví s dopadem na celý český pivní trh začala kampaň silnou PR podporou a informováním příznivců značky na Facebook profilu. Staropramen s touto komunitou pracuje velmi intenzivně a tak se zde běhěm března objevily nejen dvě speciální aplikace, ale také videa známých osobností dokazující svou formu.

Kampaň nabírá v těchto dnech na obrátkách. Ke stávajícím aktivitám totiž nyní přibude televizní kampaň. „Forma nového 3D produktového televizní spotu prezentuje Staropramen jako kvalitní, hrdou a dynamickou značku,“ poznamenává Eva Zlámalová.

Televizní reklama poběží na televizních stanicích Nova, Nova Cinema, Prima Family a Prima Cool. Kromě toho Staropramen sponzoruje pořad Partička na televizi Prima Family doprovázený speciálními sponzorskými vzkazy. Televizi doplní také outdoor a indoor média.

Kreativu televizního spotu i celé kampaně vytvořila agentura Young & Rubicam Praha, 3D spot produkovala společnost Eallin Motion Art a média nakoupila agentura Universal McCann. O PR podporu uvedení nové lahve na trh se starají agentury AC&C PR a PR.Konektor. Facebook komunikace včetně speciálních aplikací je dílem Socialbakers. Instore komunikaci připravuje agentura Rituál. Samotný design lahve je dílem agentur Cocoon a Cartols.

V dubnu kampaň vyvrcholí 21.4. „Párty v nejlepší formě“, v rámci které budou svou formu v pivovaru dokazovat unikátním soubojem kapely Vypsaná fixa a Mňága a Žďorp.

Tisková zpráva


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI