Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Koutské pivo - čerstvé zprávy

Co se píše o pivovarech a pivu


Koutské pivo - čerstvé zprávy

[pondělí, 13. únor 2006]

S politováním musím oznámit, že pivo bude asi o měsíc později. Optimismus byl v otázce rychlosti dokončovacích prací poněkud přehnaný. Ale jako dobrou zprávu mohu prozradit, že ještě před letní sezónou by měla být otevřena PIVOVARSKÁ HOSPODA, a to v Domažlicích! Pokud se týká názvu, mělo by být používáno důsledně historické označení, tedy Koutský ležák (atd.), Chodský GRANÁT, ... Dej Bůh štěstí! (Petr Pavlas - Modrý abbé)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

www.pivovarkout.eu

neděle, 29. duben 2012
08:11

Zdravím, Koutská 10° se čepuje v restauraci Komín v Plzni na Lochotíně, tel.603 237 552, kde je každý pátek a sobotu disco.

Dále v Plzni na Košutce v restauraci Handbal u hřiště se čepuje Koutská 10° nefiltr, tel.603 516 471. Na těchto tel.číslech si můžete domlouvat rezervace na akce.

V Plzni na Kurtech po neshodě s majitelem se už Koutské pivo nečepuje!!!
S pozdravem Jindrich P.


napsal(a): www.pivovarkout.eu [Odpovědět]

www.pivovarkout.eu

neděle, 9. říjen 2011
14:45

Zdravím všechny příznivce Koutského pivka,od zítřka tj. 10.10.2011 se

otevírá nově zrekonstruovaná restaurace v Plzni NA KURTECH v HORNÍ! části.
V restauraci s kuchyní se bude čepovat KOUTSKÁ 12°a KOUTSKÁ 14° tmavá. Majitel restaurace všechny srdečně zve na příjemné posezení. S pozdravem Jindřich P.


napsal(a): www.pivovarkout.eu [Odpovědět]

Adsense

29. březen 2024
02:08


posted by: Inzerce

moreli

sobota, 31. červenec 2010
23:17

moreli

to www.pivovarkout.eu: uf, v sobotu jedu do Hracholusk na dovču, takže tato zpáva mě udělala velikou radost. Sice to budu mít Na Radost 3km, ale zrovna teď se ze mě stal příznivec pěší turistiky, tak se určitě stavím :-).


napsal(a): moreli [Odpovědět]

www.pivovarkout.eu

sobota, 31. červenec 2010
22:14

KOUTSKÉ PIVO NA PLZEŇSKU.

Koutské pivo se čepuje na Hracholuské přehradě u Plzně a to u Kempu NA RADOSTI. Na čepu 10° světlé, 12° světlý ležák, o víkendech i 12° světlý ležák NEFILTR. Zdraví Jindřich P.


napsal(a): www.pivovarkout.eu [Odpovědět]

www.pivovarkout.eu

čtvrtek, 17. červen 2010
10:25

PIVNÍCH SLAVNOSTÍ V DÝŚINÉ se letos zůčastní i pivovar Kout.

V sobotu 19.6 2010. čepujeme Koutské 10°, 12°NEFILTR a 14°tmavé i řádně nařezané na uvedených pivních slavnostech. Rádi vás uvidíme. Jindřich P.

Odkaz Rosťovi viz.níže.


napsal(a): www.pivovarkout.eu (info(a)pivovarkout.eu) [Odpovědět]

Rosťa

sobota, 22. květen 2010
22:36

Rosťa

to V UJEZDĚ KOUTSKÉ NA HŘIŠTI: Jindřichu prosim, nebyl byste tak laskav a neukecal na koutské taky nějakou hospodu v praze petrovicích, horních měcholupech, nebo alespoň na tom protivným jižňáku? Děkuji a držím palce!


napsal(a): Rosťa [Odpovědět]

Michal V.

čtvrtek, 3. červen 2010
20:15

to Rosťa: Rosťa, na Žižkov, kousek od Slovanské lípy Vám jezdí bus 136, kterej jezdí na Jižák... Chápu, že cestovat půl hodiny do hospody není zrovna ideální, ale zase je to přímé spojení.


napsal(a): Michal V. (miguel32(a)volny.cz) [Odpovědět]

Rosťa

pátek, 4. červen 2010
08:11

Rosťa

to Michal V.: Ahoj, prostupnost 136ky Prahou kolem 17- té hodiny je prakticky nulová, to je už lepší jít pěšky...


napsal(a): Rosťa [Odpovědět]

pechi

pátek, 4. červen 2010
08:48

pechi

to Rosťa:Ahoj, Rostíku. V úterý jsem po nějaký době zase navštívil Lípu. Naštěstí se kvalita piva nezměnila. Jen těch lidí tam moc nechodí, čili vše při starém (přitom okolní hospody se mi zdály zaplněné).


napsal(a): pechi [Odpovědět]

Rosťa

pátek, 4. červen 2010
09:33

Rosťa

to pechi: Já to přičítám tomu, že to lidé prostě nevědí. A pokud už vědí, že v nějakém Koutě se vaří pivo, nemají ponětí, o jak vynikající pivo se jedná. Možná hraje určitou psychologickou roli ta samotná hospoda, pár lidí mi řeklo, že to prostě jako celek působí jako prostor pro nejspodnější městskou spodinu, že to pocitově je uzavřená komunita žižkovské nejnižší galerky. A vezmeme li v úvahu, že inteligence neinteligence člověk, pokud nejde najisto, se primárně rozhoduje emočně, je jasné, že se v obrovské konkurenci žižkovských hospod rozhodne pro jinou. Lípa by asi měla nějak zásadně změnit image...


napsal(a): Rosťa [Odpovědět]

Henri

pátek, 4. červen 2010
09:44

Henri

to Rosťa: Při mé poslední návštěvě Slovanské lípy jsem jednak zaznamenal na první pohled patrné zlepšení co se čistoty týče, sympatická slečna potvrdila, že každý den likviduje obrovské množství různé špíny a nepořádku. Hlavně jsem se ale dozvěděl od současného nájemce, že přes letní měsíce se chystá zásadní rekonstrukce. Měla by se zrekonstruovat kuchyně, aby splňovala moderní nároky a dále by měl být zrekonstruován prostor restaurace, vytvořena oddělená nekuřácké část a dětský koutek. Snad se vše podaří zrealizovat dle plánů a díky tomu přilákat novou klientelu, která by do stávajících prostot bohužel nešla i kdyby tam bylo sebelepší pivo.


napsal(a): Henri [Odpovědět]

Dan

pátek, 4. červen 2010
13:25

Dan

to Rosťa:
Dovolím si přidat svoje pocity. Myslím že už pohled zvenčí, řadí hospodu do "nižší kategorie". Vše v šedých barvách, nenápadný vchod, po jehož otevření není pro kouř vidět k výčepu, to mnohé odradí.
Přitom pivko výborné a obsluha vždy velice ochotná.
Doufejme že se s tím podaří něco udělat.
Já občas chodím (jezdím) na Koutské do Zbraslavi na cyklostezku. Skoro pokaždé jsem tam svědkem toho, že si někdo dá toto pivo poprvé a je překvapen jak chutná. Negativní ohlasy jsem snad ani neslyšel. Už několika lidem jsem dal tip na Slovanskou lípu.
Tak ať Koutské v Praze vydrží!


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Michal V.

sobota, 19. červen 2010
19:36

to Rosťa: Rosťo a Pechi, restaurace U slovanské lípy svou tvář mění postupně. Například před 14 dny jsme zprovoznili celkem pěknou zahrádku. V plánu jsou velmi rozsáhlé úpravy. Jak rychle úpravy proběhnou, bude nejvíce záležet na penězích. Na druhou stranu chodí hodně lidí, kteří nás přesvědčují, že bychom naopak neměli měnit nic a konzervovat to.

Máte pravdu, že v některé dny nebo hodiny je hospoda prázdnější, ale celkově je to lepší a lepší. Navazovat na proměnlivou kvalitu jídla i služeb obsluhy je těžké, protože právě tyto neustálé výkyvy hodně lidí odradily. Pochopitelně se snažíme získat tuto důvěru zpět, ale jde to pomalu. Po 2 měsících však víme, že to jde.

Povšimněte si například jídelního lístku, který neobsahuje pravopisné chyby a naopak je graficky vyvedený. Nabídka jídel je sice omezená, ale zkuste třeba guláš nebo gulášovku, lepší hned tak jinde nedostanete (tato jídla nemáme stále). Toalety pravidelně čistíme, v lokále hraje reprodukovaná hudba, čisté popelníky, svíčky, milá a přátelská obsluha..., prostě se snažíme dělat poctivou hospodu.

Nicméně děkujeme za Vaše postřehy a rádi si poslechneme další.


napsal(a): Michal V. (miguel32(a)volny.cz) [Odpovědět]

val

sobota, 19. červen 2010
22:16

val

to Michal V.: Tedy, vím že s umístěním nemáte jinou možnost, ale nazývat ty dva tři stoly u silnice plné rachotu a smradu z aut "pěknou zahrádkou" je přinejmenším... odvážné. Reprodukovaná hudba v podání rádia Blaník a podobných záškodnických stanic také k pohodě zrovna nepřispívá, nicméně naštěstí už většinou nevyřvává na celý lokál jak při srazu dělostřeleckých veteránů. Těší mě, že hospoda je konečně čistá a hajzlíky jsou v dobré kondici. Jídlo se také zlepšilo. Pivo jsem dostal vždy v dobré kondici, jen mi pokaždé připadá krapet přesycené. Těším se na nekuřáckou část - doufám, že nebude ve stylu jednoho stolu s cedulkou "zde nekouřit" v oblaku dýmu, jak bývá dobrým zvykem. Přeji vše dobré a jen tak dál.
---------------------------------
Zpráva byla upravena 19.06.2010 ve 22:22:18


napsal(a): val [Odpovědět]

TŘEBONICKÝ RUKODĚLNÝ

pátek, 4. červen 2010
12:28

TŘEBONICKÝ RUKODĚLNÝ

to Rosťa: V třebonickém rukodělném se točí, tak se stav, prostupnost busu 249 je vždy vynikající, tak se stav... A ukecejme Hanse ať bere kout pravidelně... :-) zdraví a těší se pumpescu...


Rosťa

pátek, 4. červen 2010
13:55

Rosťa

to TŘEBONICKÝ RUKODĚLNÝ: Podívej, chlapiku, já už mám takhle pro Třebonice slabost, tak neodluzuj tatínka od dětí ještě víc, jo?


napsal(a): Rosťa [Odpovědět]

www.pivovarkout.eu

čtvrtek, 17. červen 2010
10:05

to Rosťa:Věříme že Koutské v Praze na některém ze jmenovaných míst domluvíme,jen musíte vydržet, je to jen otázka času. Díky za dotaz. Jindřich P.


napsal(a): www.pivovarkout.eu (info(a)pivovarkout.eu) [Odpovědět]

Michal V.

pondělí, 28. červen 2010
09:38

to val: Taky si umím představit pěknější zahrádku, ale jak sám píšete, nemáme jinou možnost. Po osmé hodině se doprava na Koněvce zklidňuje a není to tak hnusná ulice jako přes den. Naopak mám rád určitou živost a tep města... A je to tedy od Vás první negativní ohlas na zahrádku, asi 30 lidí před Vámi mi řeklo, že pěkná je. Nicméně já tím chtěl demonstrovat naši upřímnou snahu zlepšit naše služby a posunout to. S tou muzikou to záleží na obsluze, která tam zrovna je... Druhá směna by tam určitě rádio Blaník nenechala. Každopádně děkuji za upozornění, něco s tím uděláme.

Díky za Vaše postřehy.


napsal(a): Michal V. (miguel32(a)volny.cz) [Odpovědět]

.KOUTLAND NOVĚ !

pondělí, 17. květen 2010
08:53

OZNÁMENÍ: KOUTLAND NOVĚ.
Dnes 17.5 2010 se v 11 hod. nově otevírá RESTAURACE KOUTLAND, v Plzni roh ul. Skrétova-Nerudova, třetí ul. pod jižním nádražím. Na čepu bude: Koutské 10°, 12°sv., 12°sv.NEFILTR. a 14°tmavý speciál. Připravena je i kuchyně s poledním menu a minutky po celý den až do půlnoci!!! Restaurace je velká, členitá a skládá se z několika místností, kde si káždý může najít svůj nerušený koutek. Jste všichni srdečně zváni. Fota a veškeré info jako vždy na našem pivovarském webu: www.pivovarkout.eu. Ať vám všem nadále Koutské chutná. S pozdravem Jindřich P.


napsal(a): .KOUTLAND NOVĚ ! (info(a)pivovarkout.eu) [Odpovědět]

Jindřich P.

pondělí, 10. květen 2010
14:56

S politováním vám všem příznivcům Koutského pivka U Šebestů v Plzni Ujezdě musím oznámit, že od pátku 7.5.2010 Koutská piva už tam neochutnáte. Přes pozitivní ohlasy na Koutské se noví nájemci nechali koupit od pivovaru Svijany. Bylo nám řečeno,že nemohou brát ohledy na tamní konzumenty Koutského, ale na ty pivovary, který jim víc namastí kapsu. V Plzni Doubravce už jednáme s dalšími restauracemi o Koutském, o všem vás budem informovat zde a na našem webu: www.pivovarkout.eu. S pozdravem Jindřich P.


napsal(a): Jindřich P. (info(a)pivovarkout.eu) [Odpovědět]

V UJEZDĚ KOUTSKÉ NA HŘIŠTI

sobota, 22. květen 2010
21:19

Tak neuběhlo ani 14 dní a majitel znalý kvality Koutského piva roztočil na svých pípách v hospodě NA HŘIŠTI v Plzni Ujezdě, pouhých 300 metrů od h.Šebestů, Koutské 10° a 14°tmavý speciál. Jste všichni zváni na příjemné a klidné posezení s Koutským pivem. Info o hospodě jako vždy na www.pivovarkout.eu. Dobrému pivku a vám všem hodně zdaru Jindřich P.


napsal(a): V UJEZDĚ KOUTSKÉ NA HŘIŠTI (info(a)pivovarkout.eu) [Odpovědět]

Jindřich P.

úterý, 27. duben 2010
09:46

Zdravíme všechny příznivce Koutského pivka. V sobotu 1.5. a v neděli 2.5 2010 čepujeme v Koutském stánku v Plzni u Branky naproti Hotelu Slovan Koutské 10°, 12°světlý ležák a 14° tmavý speciál. Přijďte ochutnat kvalitní pivka i řádně nařezané. K prodeji bude i veškerý reklamní materiál pivovaru Kout. Fota z akcí i info o plánovaných bude vždy průběžně na našem pivovarském webu www.pivovarkout.eu. S pozdravem J.a M.


napsal(a): Jindřich P. (info(a)pivovarkout.eu) [Odpovědět]

Jindřich P.

pátek, 16. duben 2010
23:22

Zdravíme,od čtvrtka 22.4 2010 se Koutská piva nově roztočila s velkým ohlasem na pípách ve STODĚ u Plzně směr Domažlice, ul. Domažliká 89, a to v restauraci s pensionem U MATYÁŠE. Na čepu Koutská 10°, 12°, 12°nefiltr, 14°tmavé. Při plánovaných akcích možno narazit i Koutské 18° tmavé. V létě jsou naplánovány každých 14 dní hudební akce na venkovní terase. Koutu, všem minipivovarům a vám všem mnoho Zdaru.


napsal(a): Jindřich P. [Odpovědět]

Jindřich P.

pondělí, 5. duben 2010
13:33

Zdravím, co se týká piva ve stříbře U Zlatého Kalicha proběhla změna majitele takže se tam Koutské už nečepuje. Nově se čepuje Koutské: v Plzni hospoda U LEVÝCH ul. Sladovnická 31, a to Koutské 10° a Koutské 12°nefiltr. Dále Koutské nově od pátku 2.4 2010 na čepu zatím Koutské 10° a to v Plzni Na Roudné...SALOON ROUDNÁ. Další restaurace s Koutským na čepu v Praze-2 v Restauraci KULOVÝ BLESK, ul. Sokolská 13.Detailní informace a fota podniků jako vždy naleznete na našem pivovarském webu, www.pivovarkout.eu. Koutskému pivu a vám všem hodně Zdaru.


napsal(a): Jindřich P. [Odpovědět]

Jarka

sobota, 23. leden 2010
21:11

Proč už není vaše pivo ve Stříbře? Nejsem pivař, ale při návštěvě Stříbra jsem si vaší dvanácku k obědu vždy dala. Bydlím v Praze a tak jsme se vypravili na Žižkov ke Slovanské Lípě, ale kvalitě piva ve Stříbře se to nedalo přirovnat. Máte taky nšjaké lahváče. Jinak pivo je výborné. Gratuluji.


napsal(a): Jarka (Pantaci(a)seznam.cz) [Odpovědět]

BCH

čtvrtek, 7. leden 2010
19:38

BCH

Docela bych si tipnul, že Martina, Martina a ta Martina a ta Martina co se postarala, že Koutské je všude je přítelkyně pana Jindřicha P. Ale nic proti, Koutské jsem okusil v Plzni v Koutlandu před uzavřením a v Praze U Slovanské Lípy a zvláště u Slovanské Lípy bylo super. A Jelikož letos chystám navštívit Českosaské Švýcarsko, tak doufám, že ho jakýsi pivní osvěcenec ještě točí vedle Vendelína v České Kamenici (Harolds Bar) ikdyž když se těď dívám na beerborce tak už asi točí "jenom" Vendelína.


napsal(a): BCH [Odpovědět]

kolda

středa, 6. leden 2010
23:10

Koutské pivo rozpoutalo nekonečný boj o pivní trh :-)Fandím vám,ale buďte trochu na zemi.Prazdroj kouká na konkurenci jako je Staropramen nebo Heineken a vás malé bere jako zpestření trhu.


napsal(a): kolda (kolarikova(a)spak.cz) [Odpovědět]

Jindřich P.

čtvrtek, 4. březen 2010
09:00

to kolda: Zdravím chlape, asi jsem to špatně podal, ale já nemyslel konkurenci objemu odbytu na trhu, ale otevření očí konzumentům, že mohli porovnat co delší dobu pili a jak má chutnat poctivé pivo. Koutu zdar a vám všem také.


napsal(a): Jindřich P. [Odpovědět]

phrabina

sobota, 17. duben 2010
12:09

phrabina

to kolda: Myslím si pravý opak. PP cítí, že se na trhu něco mění a začíná kolem sebe kopat. Nejen mikro a mini, ale hlavně Svijany a KBG jsou schopni hospodám nabídnout konkurenceschopnou nabídku - levnější a zajímavější pivo, lepší marže, odlišení od jiných hospod. Stále více lidí je znuděných všudypřítomnou nabídkou G a PU, alespoň v Praze mám ten pocit. Hospody se zajímavou nabídkou si na nedostatek hostů stěžovat určitě nemohou. Nejde o konkurenci v objemu, ale určitě o pro PP nový nepříjemný trend, který se prosazuje nejen v mikrosvětě pivních serverů.


napsal(a): phrabina [Odpovědět]

Luboš S.

středa, 6. leden 2010
20:36

Luboš S.

to Chody: A já se ptám, proč skončil Koutland jak skončil a proč není v Plzni nějaká "Koutská" hospoda. Alespoň taková jako byl Koutland v počátku.


napsal(a): Luboš S. [Odpovědět]

Jindřich P.

středa, 6. leden 2010
17:54

Zdravím z pivovaru Kout, Koutské pivo i když se zpožděním přeci jen vtrhlo na trh s velkým ohlasem. Začalo to Plzní o což se postarala Martina(obchodní zástupkyně pro Plzeň, Prahu a Středočeský kraj).Díky její nebojácnosti, víře ve vynikající pivo z Kouta začalo Koutské prorážet nejdříve v Plzni a okolí(pro zajímavost v první hospodě v Plzni vyčepovali už před 3 lety 65 sudů za 14 dní a to ještě k tomu v období ledna). Poté začali s Koutským na čepu např U Pietasu,Koutlandu který Martina vybudovala a zprovoznila kvůli osvětě Koutského piva, kde se scházeli novináři na pivo a rodily se novinové články o koutských pivech. Další pohostinství se postupně nabalovali i v Praze. Pro velký zájem Martina byla nucena oslovit i velkoobchod v Českém Brodě, aby se včas uspokojovaly poptávky zákazníků. Netrvalo dlouho a už tu máme další velkoobchod v Železné Rudě který též distribuje v tamnějším kraji Koutské. To jen pro zajímavost něco z minulosti, jak se vlastně Koutské dostávalo na trh, když první petlahve Martina stáčela z tanků a vozila na ochutnávky Plzeňským majitelům podniků. Všichni se v té době Martině smáli, že chce s novým pivem prorazit do Plzeňského města piva, kde všechny podniky 20 let spali s Gambrinusem a Prazdrojem. Koutské nakonec rozpoutalo nekonečný boj o pivní trh, příkladem odezvy je např Plzeňský pivovar s polotmavým pivem apod. Co se týká značek Koutských piv, na přání majitele pivovaru zůstanou v tomto současném sloganu. Po letošním zdražení piv,dle některých zákazníků už takto nepitelných je ještě větší zájem o Koutské, když spojíte výhodné nákupní ceny, kvalitní podzemní vodu, neošizené kvalitní suroviny, zlaté srdce sládka, zájem štamgastů o Koutské, tak je důvod proč začít čepovat v dalších podnicích Koutské pivo. Sl. M. Profousová právě sestavuje další aktualizaci webu www.pivovarkout.eu, kde vás opět bude informovat o všech novinkách s Koutským pivem. Koutskému pivu Dej Bůh štěstí.


napsal(a): Jindřich P. [Odpovědět]

Chody

středa, 6. leden 2010
19:05

Chody

to Jindřich P.:
Pěkná propagačka a já se ptám, kdy se dočkáme lahváčů :)


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Michal

čtvrtek, 7. leden 2010
00:39

Michal

to Chody: Já též, kde je ta ohlašovaná stáčírna, nebo rovnou řekněte, že žádná nebude a bude klid...


ICQ: 260962312

napsal(a): Michal [Odpovědět]

Jindřich P.

pátek, 8. leden 2010
19:13

Zdravím Chody, lahvárna na koutské by byla už dávno,máme na o to větší zájem než vy všichni, bohužel vše je jen o penězích na linku, která stojí 10 mega i s mikrofiltrem (pasterizace za studena) aby kvalita moku zůstala stejná. Banky přislibovali finance na linku, ale v půběhu loňského roku změnily všechny finanční ústavy kritéria a tudíš se vše takto protáhlo. Majitel má stále finance slíbené, už je v cizině linka na stáčení piva i limonád s postmixem zamluvená,takže sami doufáme že se vše uskuteční co nejdříve. Samozřejmě vás všechny na tomto webu budem informovat hned jak bude něco nového. Co se týká Plzeňského Koutlandu, byla situace taková. Měsíční náklady na provoz byli kolem stodvaceti tisíc Kč,- měsíčně. Dále majitel loňský rok chtěl zdražít nájem, takže pro nás už by provoz Koutlandu nebyl o níčem, v každém případě tady šlo od počátku o něco jiného. Dostat Koutské do Plzně, udělat reklamu a zvyditelnit toto pivo v době kdy zdejší majitelé hospod byly stále zabednění s Gambrinusem. Účel to v každém případě splnilo, když k nám na Koutské chodily novináři viz. články v ČTK a pod, pro koutské si jezdili lidé i z Prahy, takže Koutland s Koutským na čepu navštěvovali autobusy cizinců. to je zatím vše, děkujem všem komu chutná Koutské a zatím se mějte.Ahoj


napsal(a): Jindřich P. [Odpovědět]

Jindřiška

neděle, 13. červen 2010
10:53

Tak už to nějak dopadlo s lahvárnou???
to Jindřich P.:


napsal(a): Jindřiška (dvorska.jindriska(a)seznam.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI