Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pilsner Urquell a Master osvěží návštěvníky United Islands

Co se píše o pivovarech a pivu


Pilsner Urquell a Master osvěží návštěvníky United Islands

[středa, 22. červen 2011]

Pilsner Urquell se stal partnerem letošního už osmého ročníku festivalu United Islands. Tento festival, který se koná od 23. do 25. června, se řadí mezi nejvýraznější hudební události roku v ČR a dokáže přilákat okolo třiceti tisíc fanoušků moderní hudební scény. Vedle prémiového ležáku Pilsner Urquell se budou moci návštěvníci hudebních produkcí také osvěžit dalšími pivy Plzeňského Prazdroje - pivními speciály Master.

Pilsner Urquell je hlavním pivem celého festivalu, takže ho návštěvníci najdou na mnoha místech areálu. Nadto na Střeleckém ostrově mohou zájemci zajít do stanu Pilsner Urquell Master Bartender, kde si vyzkoušejí, jak správně načepovat pivo plzeňského typu, a získají cenné informace o pivu od úřadujícího mistra světa v čepování Lukáše Svobody a dalších finalistů světové soutěže výčepních Pilsner Urquell Master Bartender. Nejlepší z nich pak vzejdou 2x denně z finále soutěže, ze kterého si vždy první tři odnesou výhry v podobě piva Pilsner Urquell.

Na ty, kdo si budou chtít plzeňský ležák vychutnat ze skla a v klidu s nádherným výhledem na Karlův Most a Pražský hrad, čeká kavárna na plovoucím pontonu vedle Střeleckého ostrova. A golfoví/sportovní nadšenci mají na Kampě k dispozici golfový trenažér a minigolf od Pilsner Urquell.

Festival United Islands považujeme za špičku mezi hudebními festivaly, jsem proto rád, že se náš prémiový ležák Pilsner Urquell stal jeho partnerem a společně s pivními speciály Master také pivem celého festivalu. Náročné hudební i pivní fajnšmekry určitě dokážeme našimi pivy plně uspokojit,“ říká Karel Kraus, manažer značek Pilsner Urquell a Master.

Pilsner Urquell také pro všechny návštěvníky zajistí na festivalu wifi s pokrytím Střeleckého ostrova i Kampy, navíc s možností zdarma si stáhnout do chytrých telefonů zcela novou navigační aplikaci Pilsner Urquell Navigátor. Ta umožní uživateli vyhledat restauraci s pivem Pilsner Urquell v zadané lokalitě nebo v okolí místa, kde se uživatel právě nachází.

Pivní speciály Master budou mít v sobotu svou vlastní scénu v klidné části festivalu na Střeše Jazz Docku u Dětského ostrova, která se bude jmenovat Master Frivol Battle. Návštěvníci zde budou mít možnost ochutnat speciál Master ve všech třech variantách – Zlatý, Polotmavý a Tmavý – a odpočinout si v tamější Master Relax zóně. Na této scéně proběhnou improvizační hudební souboje přihlášených muzikantů z řad kapel vystupujících na United Islands. Diváci pak určí, kdo z těchto interpretů získá v odpoledním finále titul Master a hlavní cenu v podobě piva věnovanou Plzeňským Prazdrojem.

Spolupráce na festivalu s našimi partnery je naprosto klíčová a dobré pivo k hudebnímu festivalu prostě patří. První volba padla na Pilsner Urquell, který má skvělý zvuk doma i venku, což je pro nás samozřejmě důležité, neboť našeho festivalu se účastní také velký počet hudebních fanoušků ze zahraničí,“ zdůrazňuje ředitel festivalu United Islands Martin Voňka.

Tradiční pražský hudební festival United Islands již po osmé vytvoří z historického centra Prahy rozsáhlou festivalovou zónu. V oblasti mezi Žofínem, Střeleckým ostrovem, Dětským ostrovem a Kampou vyroste 5 hlavních scén, na kterých vystoupí více než 100 kapel z 15 zemí. Letošní ročník festivalu United Islands do Prahy pozval hvězdy britské elektronické scény Audio Bullys, španělskou kultovní kapelu La Troba Kung Fu nebo ska punkový objev Russkaja. Českou scénu budou reprezentovat cenami ověnčení Republic of Two, Dva nebo Prago Union. Pořadatelé festivalu očekávají obdobnou návštěvu jako v minulých letech, která činí cca 30 tisíc lidí – fanoušků, kteří podporují myšlenku festivalu zdarma v centru Prahy.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje | Autor: Vladimír Jurina

http://www.prazdroj.cz/cz/pro-media/aktualne/988%22%3EPilsner

[SABMiller] 07:42 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Dan

středa, 22. červen 2011
22:59

Dan

"Pilsner Urquell Navigátor" :D
Už neví co by vymysleli, aby přilákali lidi do hospod s jejich europivem.

Tam kde se to čí opravdová piva, nemají o zákazníky nouzi a najdou si je i bez "pivní navigace". Afričani hold musí vymýšlet kraviny, když nemůžou lidi přilákat kvalitním pivem :(


napsal(a): Dan [Odpovědět]

honza1205

středa, 22. červen 2011
20:44

honza1205

Pilsner Urquell a Master osvěží návštěvníky United Islands-To ty lidi budou polejvat ::lol


napsal(a): honza1205 [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI