Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Nejlepší firemní časopis má Bernard

Co se píše o pivovarech a pivu


Nejlepší firemní časopis má Bernard

[pondělí, 23. květen 2011]

Ceny Zlatý středník 2010 byly uděleny. Letošní novinkou je vyhlášení kategorie Zlatá litera pro nejlepší český původní text.

Již podeváté udělilo profesní sdružení PR Klub ceny Zlatý středník 2010 nejlepším tištěným i elektronickým periodikům. Celkem byly uděleny ceny v 11 kategoriích. Nově byla ustavena kategorie za nejlepší český původní text, Zlatá litera, zároveň byla udělena poprvé i zvláštní ocenění za distribuci a hodnocení efektivity či cena za inovaci.

V kategorii nejlepší B2C časopis získal první místo časopis Vlastní cestou, který vydává Rodinný pivovar Bernard. Do Humpolce navíc putuje i zlato v kategorii nejlepší online prezentace. „Ocenění si velice vážíme. Je to pro nás pozitivní zpětná vazba, že si dáváme velice záležet nejen na kvalitě našeho piva a jeho servisu, ale také na samotné prezentaci značky a schopnosti komunikovat s našimi zákazníky,“ říká marketingový ředitel pivovaru Tomáš Lipták. Mezi B2B časopisy byl porotou nejvíc oceněn časopis pro profesionály v gastronomii Gastro, který vydává společnost MAKRO Cash & Carry ČR.

Do 9. ročníku tradiční soutěže firemních časopisů, novina a on-line prezentací se přihlásilo 106 periodik. Letošní nižší počet přirozeně odráží situaci na trhu. „Z důvodu snižování nákladů na oblast komunikace přestaly některé společnosti interní periodika vydávat, případně rezignovaly na jejich kvalitu. To se odrazilo i na množství přihlášek v letošním ročníku,“ uvedla Luďka Raimondová, garantka soutěže Zlatý středník. Dále dodala: „Potvrdilo se nám také, že do samotné soutěže se hlásí pouze převážně profesionálně zpracovaná periodika, protože nedochází k poklesu kvality u přihlášených prací.

Zdroj: Strategie E15.cz | Kráceno


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI