Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Staropramen balí jinak

Co se píše o pivovarech a pivu


Staropramen balí jinak

[pondělí, 9. květen 2011]

Staropramen zahájil distribuci lahví s novými etiketami, nových plechovek, PET lahví a multibalení.

Foto

Od změny designu představitelé značky očekávají především posílení vnímané kvality produktové řady a zvýraznění viditelnosti těchto balení na prodejnách. „Obal je důležitým prvkem nákupního rozhodování, design navíc pomůže k jasnějšímu odlišení jednotlivých typů piv Staropramen, což ocení především věrní spotřebitelé naší značky,“ vysvětluje brand manager značky Staropramen Eva Zlámalová. K poslední takto výrazné změně designu balených piv z portfolia značky Staropramen došlo počátkem roku 2006. Nový design etiket připravila agentura Cocoon, která zakázku získala ve výběrovém řízení.

Společně se změnou designu balených piv rozšiřuje pivovar portfolio o půllitrovou plechovku na Staropramen 11o. Ta byla na trh uvedena loni a doposud byla dostupná v půllitrové lahvi a točené variantě.

Změna designu bude podpořena komunikací přímo na prodejní ploše POS materiály, jako jsou cenovky nebo plakáty. „Co dalšího značka Staropramen chystá v komunikaci, nemohu nyní s předstihem z konkurenčních důvodů říci,“ odpověděl na dotaz týkající se podpory novinek tiskový mluvčí Pivovarů Staropramen Pavel Barvík.

Zdroj: Strategie E15.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Rashid

úterý, 10. květen 2011
04:49

Nová či pěkná etiketa mizerné pivo nezachrání. Kupodivu Staráč ležák je jako jedinný docela pitelný. To se o PU a Gambrihnus říct nedá.


napsal(a): Rashid [Odpovědět]

Masakr

pondělí, 9. květen 2011
20:16

Dneska jsem si koupil Starouše nealko,jiný neměli a můžu říct to vám je hnus,nepil jsem horšího nealka.


napsal(a): Masakr (rambleon(a)centrum.cz) [Odpovědět]

Adsense

16. duben 2024
10:17


posted by: Inzerce

JardaK

pondělí, 9. květen 2011
17:45

JardaK

A co takhle neměnit formu, ale změnit obsah? Staropramen ležák se ještě dá, ale zbytek prostě nemá žádnou chuť.


napsal(a): JardaK [Odpovědět]

Sekal

pondělí, 9. květen 2011
21:12

Sekal

to JardaK: Staropramen ležák aspoň neoplývá pachutěmi jako PU a G9, G11 a G11, ale co si pamatuji (poslední poměrně nahodilá zkušenost z letošního února - 2 ks), je to poměrně bezpohlavní, nasládlé pivo, asi jsem ho neměl pít po dvanáctce z Oslavan.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI