Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Kenneth Hansen manažerem Trade Marketingu značky Pilsner Urquell pro Evropu

Co se píše o pivovarech a pivu


Kenneth Hansen manažerem Trade Marketingu značky Pilsner Urquell pro Evropu

[středa, 16. březen 2011]

Kenneth Hansen (29) se stal mezinárodním manažerem Trade Marketingu značky Pilsner Urquell v Evropě a bude nově odpovědný za marketing této značky ve všech evropských zemích, kam se plzeňský ležák vyváží.

Foto

Jsem opravdu velmi potěšen. Pilsner Urquell je jednou ze čtyř klíčových světových značek společnosti SABMiller. Spotřebitelům přináší něco natolik ryzího, autentického a originálního, že ho nelze srovnávat s žádným jiným pivem na světě. Stejně jako Pilsner Urquell, i já odmítám zkratky a kompromisy, a věřím, že moje zkušenosti podpoří dokonalost zahraničního trade marketingu Pilsner Urquell,“ říká Kenneth Hansen.

Kenneth Hansen pochází z dánské Kodaně, kde absolvoval Niels Brock Copenhagen Business School.

Před příchodem do firem společnosti SABMiller působil několik let jako marketingový koordinátor u Taster Wine A/S, největšího dánského dovozce a distributora prémiových vín, koňaku a šampaňského. Mezi mnoha prémiovými značkami šlo například o Ruinart Champagne (LVMH Group) a Domaine Barons de Rothschild (Lafite).

Poté přešel k marketingu piva. Nejprve pracoval ve firmě TheoBrands A/S, distribučním partnerovi piv společnosti SABMiller Europe Import Markets v Dánsku. Zde plánoval, řídil a koordinoval marketingové aktivity čtyř světových značek společnosti SABMiller (Grolsch, Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro a Miller Genuine Draft) na dánském trhu.

Od dubna 2010 působí Kenneth Hansen přímo ve společnosti SABMiller a od května 2010 se už plně věnuje výhradně marketingu značky Pilsner Urquell v exportním oddělení Plzeňského Prazdroje. Ve své poslední pozici byl odpovědný za mezinárodní aktivace značky Pilsner Urquell v Evropě.

Kenneth Hansen je svobodný, hovoří plynně anglicky, domluví se i španělsky a německy. Ve volném čase se nejraději věnuje běhu a fitness aktivitám.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 13:54 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Masakr

čtvrtek, 17. březen 2011
07:31

A věřím,že ani neví co to propaguje


napsal(a): Masakr (rambleon(a)centrum.cz) [Odpovědět]

Tchoř

středa, 16. březen 2011
23:27

"Ve volném čase se nejraději věnuje běhu a fitness aktivitám." - hehe, ukázkovej metrouš, neměl by si taky jako "muž roku" skočit s rozběhem po hlavě do mělký vody? :-)


napsal(a): Tchoř [Odpovědět]

Masakr

středa, 16. březen 2011
15:05

Už jsem se lekl,že je to ten samej co jezdí rallycross:-)


napsal(a): Masakr (rambleon(a)centrum.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI