Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

V O2 areně se poprvé točil také Staropramen Nealko

Co se píše o pivovarech a pivu


V O2 areně se poprvé točil také Staropramen Nealko

[pondělí, 17. leden 2011]

Pivovary Staropramen během fotbalového turnaje, který se uskutečnil v pražské O2 areně, návštěvníkům haly poprvé nabídli také točený Staropramen Nealko. Během pátého ročníku turnaje fotbalových klubů z České republiky a Slovenska Fortuna víkend šampionů jeho návštěvníci vypili přes 6 tisíc piv tohoto nealkoholického Staropramenu. Unikátní není jen samotné množství piva, ale také systém pivního hospodářství, jež v O2 areně Pivovary Staropramen provozují, a který nemá ve světě obdoby.

V O2 areně již více než šest let provozujeme unikátní systém sestávající ze čtyř velkoobjemových tanků, 2,7 kilometrů pivního potrubí a 168 speciálních výčepů, který je schopen vytočit během 15 minut až 30 000 piv. Od víkendu jim může být také točené nealkoholické pivo. Poprvé jsme se totiž na základě dohody s organizátorem akce rozhodli do tohoto systému zavést točený Staropramen Nealko. O2 arena se tak v sobotu stala halou s potenciálem největší výtoče točeného nealkoholického piva na jednu akci nejen u nás, ale pravděpodobně i celosvětově“ říká Petr Kovařík, obchodní ředitel pro segment gastronomie společnosti Pivovary Staropramen.

Točené Staropramen Nealko uvedla společnost Pivovary Staropramen na trh v červnu loňského roku. Staropramen se pro zařazení točeného nealko piva do svého portfolia rozhodl kvůli enormnímu nárůstu poptávky po tomto produktu. Stejně jako u alkoholického piva totiž Češi v restauracích preferují i nealkoholické pivo raději točené, které čepováním získá správnou teplotu a říz. V O2 areně byla doposud standardně k dispozici balená verze nealkoholického piva. „Jsme rádi, že víkendová premiéra točeného Staropramenu Nealko v O2 areně proběhla dle očekávání dobře. Nyní bude záležet na požadavku pořadatele každé akce, zda preferuje alko či nealko verzi točeného Staropramenu,“ říká Petr Kovařík.

Zdroj: Marketingové noviny


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

kozousch

pondělí, 17. leden 2011
13:21

kozousch

Téměř 9 tisíc fanoušků kapří ligy vypilo na CELODENNÍ akci 6 tisíc nealko piv? To museli být řádně dehydrovaní. Nebo chlemstali i alkoholické pivní náhražky Staropramen? Kolik procent fanoušků by bavilo za střízliva celý den hulákat na ty podplacené simulanty?


napsal(a): kozousch [Odpovědět]

Máza

pondělí, 17. leden 2011
18:28

to kozousch: To mi stačí, svůj obrázek na Tebe jsem si už udělal. Zdraví Máza.


napsal(a): Máza (bochankovi(a)seznam.cz) [Odpovědět]

hroch

pondělí, 17. leden 2011
11:57

hroch

Celý dvoukruhový systém umí vytočit až 30000piv za 15 minut, takže těch 6000nealko by vyteklo z jednoho okruhu za 6 minut. Na akci kde bývá patnáct tisíc diváků je 6000 nealko piv opravdu výkon. Ale nová marketingová agentura o sobě musí dát rychle vědět, ono toho o S bude teďka hodně.


napsal(a): hroch [Odpovědět]

Adsense

25. duben 2024
02:47


posted by: Inzerce

kosťa

pondělí, 17. leden 2011
21:01

to hroch:
Přesně! Když be zprávě čtu "kvůli enormnímu nárůstu poptávky po tomto produktu", tak se musím smát. Co to je ten "enormní nárůst poptávky"? Bez jakéhokoliv údaje to jsou jen reklamní keci, které teď lze zřejmě očekávat ve větším počtu. Takže to chce holt stále používat selský rozum a ten říká, že od Staropramenu příliš "chuťových prožitků" očekávat nelze.


napsal(a): kosťa [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI