Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovary Staropramen vyměnily mediálku

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovary Staropramen vyměnily mediálku

[neděle, 16. leden 2011]

Od letošního ledna nakupuje mediální prostor pro společnost Pivovary Staropramen agentura Universal McCann. Ta nahradila dostavadní Mediaedge:cia.

Universal McCann jsou mediální agenturou celé pivovarské skupiny StarBey, do které Pivovary Staropramen patří. Universal McCann tak po čtyřech letech spolupráce nahradila dosavadní Mediaedge:cia Czech Republic, která v pivovarské skupině pracovala pouze pro Pivovary Staropramen.

Zdroj: Strategie E15.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

h.p.

neděle, 16. leden 2011
21:01

Spíš kdyby vyměnili technologické postupy...


napsal(a): h.p. [Odpovědět]

kozousch

neděle, 16. leden 2011
22:28

kozousch

to h.p.: Za ještě horší technologické postupy? O jejich "tradičních" technologiích si samozřejmě nedělám iluze, ale z velkých pivovarů se mi zdají poživatelná piva právě jen od Staropramenu. Granát, Hoegaarden a Leffe jsou docela v pohodě a i desítka se dá vydržet. Chorvatské Ožujsko je taky pitelné. Jediné vyloženě hrozné a s pachutí velké chemičky se mi zdá Stella Artois.
Co se týče výměny mediální agentury - mít jednu agenturu je u nadnárodních společností zcela běžné.
Pokud se nepletu, tak jméno skupiny má V na konci - StarBev a ne StarBey ...


napsal(a): kozousch [Odpovědět]

Adsense

18. duben 2024
18:50


posted by: Inzerce

ladin

pondělí, 17. leden 2011
06:53

to kozousch: Ja mel zato, ze Granat se dela v Ostrave (a podle potreby se na to lepi etiketa Granat/Bazal/Velvet). Nebo se pletu? Nebo se dela v Ostrave i na Smichove?


napsal(a): ladin [Odpovědět]

siki

pondělí, 17. leden 2011
18:36

siki

to ladin: Já mám za to, že se Bazal už lahvový nedělá, nebo se pletu?


napsal(a): siki [Odpovědět]

Sekal

pondělí, 17. leden 2011
23:44

Sekal

to siki: Tuhle jsem jej v Ostravě viděl, ale nevím, zda to nebyl nějaký zbytek. Jinak myslím, že Staropramen vaří 10, 11 a 11.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

kozousch

pondělí, 17. leden 2011
20:26

kozousch

to ladin: Já jsem po tom nepátral, ale Tchoř psal, že Staropramen Granát = polotmavá jedenáctka z Ostravaru: http://pivni.info/news/7449-leffe-bruin-pivo-se-svou-silou-a-jemnosti-skvele-hodi-pro-dlouhe-zimni-vecery.html


napsal(a): kozousch [Odpovědět]

VozechV

úterý, 18. leden 2011
06:49

VozechV

to kozousch: Já jsem na světě piva našel tento článek od pana Holoubka na toto téma - Velvet a Granát: http://www.pivniblog.cz/clanek/3704-2-v-1-podvod-nebo-umeni/index.htm

a pak ještě k tomu Bazal: http://www.pivniblog.cz/clanek/3943-Genialni-ladici/index.htm
---------------------------------
Zpráva byla upravena 18.01.2011 ve 06:56:15


napsal(a): VozechV [Odpovědět]

h.p.

pondělí, 17. leden 2011
10:44

to kozousch:
Granát už rozhodně není zdaleka to,co kdysi vylezlo na trh,Stella je jen hra na prémiový ležák ,o klasice 10,11,12,ani nemluvím..
Hoegaarden a Leffe,předpokládám se k nám dováží a tak je nepočítám za Staropramen.Možná by bylo zajímavé srovnat "smíchovskou" klasiku uvařenou v Praze a Ostravě,předpokládal bych,že Ostrava by mohla být lepší..


napsal(a): h.p. [Odpovědět]

kozousch

pondělí, 17. leden 2011
20:38

kozousch

to h.p.: Máte pravdu, ale já jsem to myslel tak, že piva spadající pod Staropramen jsou pro mě nejpoživatelnější z piv velkých pivovarů. Normálně bych na Staropramen nešel, ale v našem stotisícovém městečku nevím o žádné lepší restauraci, kam by byla manželka ochotná jít na večeři a současně tam měli nějaké dobré pivo. V lepších restauracích je buďto příšerná kombinace G+PU+Kozel, nebo vodní roztoky Tetrahopu od Svijan, a nebo pro mě poživatelná kombinace Granát+Hoergaarden+Leffe.


napsal(a): kozousch [Odpovědět]

kozousch

úterý, 18. leden 2011
08:49

kozousch

to VozechV: Díky za info - jsou to šikulové, ti Staropramenští. Na druhou stranu ale v diskuzi pod článkem sám pan Holoubek píše:
"Mezi námi, mám-li si dát piva ze společnosti Staropramen budu preferovat ta, která vyšla z ostravské varny. Přeci jen, otevřená spilka, nebo CKT může být rozdíl (ve prospěch Ostravy)."

A protože netrpím předsudky, tak když půjdu s manželkou na večeři, tak si stejně dám radši Staropramen Granát než Pilsser Utrejch - i kdyby platily rovnice Granát=Bazal a Granát+CO2=Velvet.


napsal(a): kozousch [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI