Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Program ŠtamGast slaví další jubileum, v pivovaru Gambrinus ocenili pětitisícího ŠtamGasta

Co se píše o pivovarech a pivu


Program ŠtamGast slaví další jubileum, v pivovaru Gambrinus ocenili pětitisícího ŠtamGasta

[středa, 12. leden 2011]

Další významné jubileum slaví program Gambrinus ŠtamGast. V úterý 11. ledna 2011 prošel branami plzeňského pivovaru Gambrinus již pětitisící účastník, kterým je Ján Krejča, štamgast litvínovské restaurace Taverna u Tasa.

Gambrinus od června 2009 odměňuje své nejvěrnější hostinské a jejich štamgasty pozváním do pivovaru proniknout do tajů piva Gambrinus. Projekt byl pro velký zájem v roce 2010 rozšířen z Plzeňského kraje i do dalších částí České republiky.

Možnost poznat cestu piva Gambrinus od výběru surovin přes výrobu až po čepování tak mělo díky programu ŠtamGast již více než pět tisíc věrných ŠtamGastů, kteří nahlédli „do kuchyně“ piva Gambrinus a prožili zábavné odpoledne s oblíbeným pivem. Padesátiletý Ján Krejča je řidičem z povolání a bydlí v domku hned vedle restaurace. Na svůj oblíbený Gambrinus to tak má kousek, takže je v Taverně u Tasa již osm let pravidelným hostem. Dříve pil ležák Premium, nyní preferuje tradiční desítku. Ve volném čase mimo posezení u Gambrinusu rád zajde do posilovny.

Programu Gambrinus ŠtamGast se dvakrát až třikrát týdně zúčastní skupina sedmi hospodských a pěti jejich nejvěrnějších štamgastů. Všichni společně absolvují návštěvu pivovaru Gambrinus a ochutnávku nefiltrovaného piva přímo z CK tanků. Štamgasti mají příležitost se setkat se sládky pivovaru, seznámit se s procesem výroby, sami si pivo načepovat a přitom si užít pocitu z oceněné věrnosti.

ŠtamGasti jsou opravdoví milovníci Gambrinusu, naši spotřebitelé a štamgasti ve svých oblíbených hospůdkách, kterým takto děkujeme za jejich přízeň. Netradiční forma se setkala s velkým úspěchem a doufáme, že udělá radost ještě mnoha dalším ŠtamGastům z celé republiky,“ uvedl Jan Hlaváček, vrchní sládek pivovaru Gambrinus.

Program ŠtamGast si již vyzkoušeli i plzeňští hokejisté v čele s kapitánem Martinem Strakou a fotbalisté současného lídra Gambrinus ligy, Viktorie Plzeň, kteří zde na podzim pod vedením Pavla Horvátha pokřtili speciální várku piva Gambrinus Půlmistr.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 11:47 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

VozechV

čtvrtek, 13. leden 2011
07:10

VozechV

Zajímavá je i jiná informace. Jak představují typického pijáka Gambrinusu. Dělná profese, střední léta, bydlí blízko své hospůdky, je pravidelný host, a chodí do posilovny. Prostě je to CHLAP!


napsal(a): VozechV [Odpovědět]

kozousch

čtvrtek, 13. leden 2011
07:24

kozousch

to VozechV: Nízké čelo, mohutné nadočnicové oblouky, mužné ochlupení, dlouhé silné paže, krátké křivé nohy, na tribunách fotbalových stadionů vydává typické hlasité hu hu hu: http://cs.wikipedia.org/wiki/Australopithecus


napsal(a): kozousch [Odpovědět]

Adsense

18. duben 2024
15:56


posted by: Inzerce

Jezewec

středa, 12. leden 2011
19:50

Nevím co bych k tomu dodal. Vše již napsali moji předřečníci. Takže dál od chemiků z Plzně.

Zdraví Jezewec


napsal(a): Jezewec (hrubes.michal(a)pandaeast.cz) [Odpovědět]

JardaK

středa, 12. leden 2011
18:45

JardaK

Kdyby to psal nějaký amatér, dalo by se to odpustit. Ale zdroj je tisková zpráva Plzeňského Prazdroje ! Takže: ...pil ležák Premium, nyní preferuje tradiční desítku... Oni začali ředit míň, že je to desítka? A co je na rychlokvašce z CK tanku (sami to uvádějí) tradičního?
No a pan štamgast? Ten bydlí (též je to ve zprávě) hned vedle. Tedy klasický lemtač, co zasedne v nejbližší hospodě. Tentokrát jinak špičkové píár šláplo hodně do měkkého ::lol


napsal(a): JardaK [Odpovědět]

Dan

čtvrtek, 13. leden 2011
15:00

Dan

to JardaK:
To mně se zase líbí, že jmenovaný chlemtač je řidičem z povolání. Doufám že jezdí autobusem s lidmi. Představa, jak se denně vypotácí za své nálevny, aby ráno zasednul za volant, pomáhá dotvářet obraz pravého štamgasta.

Ale ve zprávě vidím i určitý pokrok. Ochutnávka piva z CKT. Štamgast se skutečně dozví pravdu o výrobě svého G9. Příště bude možná zmíněno i HGB a to nám PR oddělení vytře zrak! :D


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Masakr

středa, 12. leden 2011
13:35

Nedej bože aby se jim cestou spravila chuť a přišli na to co vlastně pijou:-):-):-)


napsal(a): Masakr (rambleon(a)centrum.cz) [Odpovědět]

kuchař

středa, 12. leden 2011
15:41

Plzeňský pivovar zkouší všelijaké nové cesty. Ve výrobě i se svými „štamgasty“. A když si zvykli na (ze 16ky) ředěné eurpivo, tak jim to přejme. Jen by neměli zapomínat na to, že nejlevnější suroviny jsou spíš ty horší, než lepší, když už dosycování na správnou hodnotu CO2 pozná každý, neb žádný žaludek nelze přefouknout …:)


napsal(a): kuchař [Odpovědět]

kozousch

středa, 12. leden 2011
16:31

kozousch

to kuchař: Přesně tak. Měli bychom brát jako naše obrovské štěstí, že nepatříme do cílové skupiny produkce a marketingu velkých průmyslových pivovarů.
Abych pravdu řekl, tak to přebírání všech marketingových prohlášení plzeňské chemičky a plnění diskuzí pod nimi výkřiky typu Gfuj PUfuj se mi zdá trošku masochistické ...


napsal(a): kozousch [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI