Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar bude slavit i knedlíkovými specialitami

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar bude slavit i knedlíkovými specialitami

[středa, 29. září 2010]

Oživené prohlídky pivovarských sklepů, knedlíkové hody nebo nahlédnutí do restaurátorské dílny. To jsou některá z lákadel, která připravil Plzeňský Prazdroj na oslavu uvaření první várky piva Pilsner Urquell.

Druhého a třetího října návštěvníci pivovaru uvidí, jak se vařilo pivo v minulosti, potkají stavitele plzeňského pivovaru a Josefa Grolla, prvního sládka, který dal vzniknout světoznámému ležáku, a dostanou se i do míst, která běžně přístupná nejsou,“ říká tiskový mluvčí pivovaru Jiří Mareček.

Od 11 do 23 hodin budou moci od 1. do 3. října zájemci ochutnat rozličné knedlíkové speciality. Do 31. března bude k vidění výstava zrestaurovaných pamětních knih Měšťanského pivovaru z 19. století, mezi které patří i bohatě zdobené Album exportních distributorů Měšťanského pivovaru z roku 1892.

Zdroj: Plzeňský deník.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Dan

středa, 29. září 2010
15:19

Dan

...návštěvníci pivovaru uvidí, jak se vařilo pivo v minulosti...

ještě by měli zákazníkům udělat srovnání se současností, aby konečně neznalí přišli na to, proč se současná produkce PU nedá pít a proč jim prodej neustále klesá...
A co ty knedlíkové hody, že by se někdo inspiroval jinde? http://www.pivovarkostelec.cz/


napsal(a): Dan [Odpovědět]

dwarfik1

středa, 29. září 2010
14:59

dwarfik1

Slavím, slavíš, slavíme.... Ale vlastně CO ????? Zánik tradiční piva v podání dnešního PU ( PP ) , které dalo kdysi mnoha pivům přívlastek Pils, Pilsner, Pilsener, ..... ????


napsal(a): dwarfik1 [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI