Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Na trh vstupuje Braník Dvoulitr: novinka v PET lahvi

Co se píše o pivovarech a pivu


Na trh vstupuje Braník Dvoulitr: novinka v PET lahvi

[pondělí, 12. červenec 2010]

Druhá nejprodávanější značka v segmentu baleného piva reaguje na rostoucí oblibu tohoto typu balení u spotřebitelů.

Značka Braník rozšiřuje své produktové portfolio o nový typ balení – dvoulitrovou PET lahev s názvem Braník Dvoulitr. Spotřebitelé, kteří na tomto typu balení oceňují zejména jeho větší objem, pohodlnost nákupu a nerozbitnost, si tak od července mohou z prodejen domů odnést hned čtyři piva Braník Světlý v jedné lahvi.

Nový Braník Dvoulitr nabízí praktické balení, které je vhodné obzvlášť pro ty příležitosti, kdy se sejde větší skupina lidí pohromadě a hospoda je příliš daleko. Zejména léto takových okamžiků nabízí hodně, například po práci na zahradě nebo na chalupě. Vždycky se objeví někdo, koho můžete pohostit. Proto jsme se rozhodli uvést tuto novinku na trh právě v létě,“ říká Martina Bučková, manažerka značky Braník.

Branická novinka přichází na trh v době, kdy obliba objemnějších plastových lahví určených pro pivo v České republice roste. Podle průzkumu, který si nechaly Pivovary Staropramen zpracovat, si lidé kupují pivo v PET lahvích z 81 % kvůli praktickým výhodám tohoto balení – objemu, pohodlnému nákupu a nerozbitnosti. „Z námi oslovených spotřebitelů větší část vidí výhodu v objemu 2 litry, proto jsme právě u Braníku sáhli po dvoulitrové lahvi. Spotřebitel tak dostane najednou 4 piva Braník Světlý,“ doplňuje Martina Bučková. Z průzkumu také vyplynulo, že 84 % lidí, kteří si někdy koupili pivo v PET lahvi, je připraveno si ho znovu v tomto balení koupit, přičemž celých 57 % respondentů si ho koupí zcela určitě.

Pro spotřebitele bude jistě potěšující fakt, že také u Braníku Dvoulitru platí slogan značky „Braník. Draze jen chutná“. Vyvážený poměr ceny a kvality je totiž pro spotřebitele této značky velmi důležitý. „Lidé se často u piva v plastových lahvích obávají jeho kvality a chuti,“ říká Zdeněk Lux, výrobní ředitel společnosti Pivovary Staropramen a vrchní sládek pivovaru Staropramen. „Skutečnost je ovšem taková, že pivo v těchto lahvích má identické chuťové i kvalitativní parametry jako pivo ve skleněných lahvích, takže milovníci Braníku si i u Dvoulitru přijdou na své,“ dodává Zdeněk Lux.

Prodej nového Braníku Dvoulitru podpoří od 17. července televizní spot „4 kousky v jedné lahvi, nový Braník Dvoulitr“. Spot natočil režisér Petr Čtvrtníček, který spolupracoval také na dvou posledních televizních kampaních této značky. Podpora novinky čeká na příznivce Braníku také v místech prodeje.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovarů Staropramen


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

emu

středa, 14. červenec 2010
20:38

emu

v obchodemch už je pár týdnů. ještě aby se staropramen nepřidal. tipuju, že další na řadě bude Budvar se svým pardálem, šup s ním do petky.


ICQ: 449477888

napsal(a): emu [Odpovědět]

Narmer

úterý, 13. červenec 2010
12:35

Narmer

obecně proti pivu v plastu nic nemám - pokud ho hodlám popíjet třeba při té práci venku; když od toho člověk nic moc nečeká, tak se to dá... spíš bych si povšiml jiného trendu - že už ne 1,5 litru,ale dvoulitr; první u nás s tím (snad?) přišel Březňák (upřímně, točený Březňák mi chutná, v tý dvoulitrový petce je to pěknej humus...); ale proč to píšu - nedávno jsem v Bílině v Intersparu viděl jakési (myslím) rumunské pivo v PET lahvi o objemu 2,5 litru ... třeba se toho u nás také někdo chytne ... a co víc, třílitrová PETka se dá jistě také vyrobit ...
S heslem VÍCE CHLASTU V PLASTU !!! si jdu rychle dát jedno (točený!)


ICQ: 149095450

napsal(a): Narmer [Odpovědět]

Adsense

20. duben 2024
14:15


posted by: Inzerce

ladin

úterý, 13. červenec 2010
13:44

napsal(a): ladin [Odpovědět]

Narmer

úterý, 13. červenec 2010
15:02

Narmer

to ladin: člověče, ty máš pravdu .... pro ty, kdo to nechtěj v tom odkaze hledat, je tam napsáno toto : (ctrl+c...ctrl+v) "Plnící linka je určena pro automatické plnění PET lahví pivem. Objem PET láhve je opět stanoven podle potřeb zákazníků a může se pohybovat od 0,20 až do 5 litrů."
už se těším .....


ICQ: 149095450

napsal(a): Narmer [Odpovědět]

Dan

středa, 14. červenec 2010
08:18

Dan

to Narmer:
Těch 5 litrů, to by mohla být třeba nějaká pivní lahůdka na vánoční stůl :D


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Dan

úterý, 13. červenec 2010
03:07

Dan

Další mňamka pro fajnšmekry....

Bezdomovci popíjející jejich Braník na ulicích, už nebudou muset vracet lahve kvůli záloze. PET lahev "v pohodě" vyhodí kdekoliv.
Ať žije pivní kultura a životní prostředí! :(


napsal(a): Dan [Odpovědět]

moreli

úterý, 13. červenec 2010
10:25

moreli

to Dan: A proč jen bezdomovci? Včera v centru jsem viděl poflakovat bandu pubeťáků, každý v hubě cigáro, v ruce PET s pivem. Pivo muselo být jistě výborné a osvěžující - vzduch 35 stupňů, pivo odhaduji tak 33 :-).


napsal(a): moreli [Odpovědět]

Dan

úterý, 13. červenec 2010
11:41

Dan

to moreli:
To je pravda, nejen bezdomovci dovedou ocenit "dobře ošetřené" pivo v PET lahvi. Vždyť je to ideální balení na pití s přáteli :D
---------------------------------
Zpráva byla upravena 13.07.2010 ve 11:42:14


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Tchoř

pondělí, 12. červenec 2010
23:16

Bottled in Serbia??? Nová Paka na to asi nemá!


napsal(a): Tchoř [Odpovědět]

jiri.kana

středa, 14. červenec 2010
20:54

jiri.kana

to Tchoř: Jak jsi přišel na to Srbsko? Já na etiketě nic takového neviděl. Na druhou stranu, Staropramen linku na PETky nemá, tak co by si to nestočil u Jelena. A proč vozit takovou dálku tam a zpátky tolik vody, lepší je rovnou to tam uvařit...


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Tchoř

čtvrtek, 15. červenec 2010
08:47

to jiri.kana:
Na etiketě nic není, proto se ptám: odkud to je? Je mi jasné, že to nevozí ze Smíchova stáčet do ciziny a zase zpět, proč by to dělali, když konzumentovi je to jedno. Stejná situace je třeba s Primusem a Klasikem v PET: vyrábí se v Maďarsku a hotovo, donedávna jsme si takhle dováželi originální český Zlatopramen a Březňák z Hurbanova (dnes z Brna).
Srbsko (Apatin) jsem jen tak tipnul, maďarský Borsodi Sörgyár taky stáčí do plastu, ale asi max. litrovky, o rumunském pivovaru Bergo nevím nic. Braníku nejpodobnější a podobně ohyzdnou dvoulitrovku má ale záhřebské Ožujsko (www.ozujsko.com/ozujsko-pivo).


napsal(a): Tchoř [Odpovědět]

Michal

pondělí, 12. červenec 2010
21:37

Michal

To je komedie, aspoň bude líp poznat, co je sračka ::lol


ICQ: 260962312

napsal(a): Michal [Odpovědět]

kopr

pondělí, 12. červenec 2010
20:52

No nazdar. Další, kdo vsadil na "populární" PET lahev. Ještě štěstí, že se do ní stáčejí ty nejpitelnější značky - Primus, Klasik, Zlatopramen, Starobrno a teď tedy i Braník. Nadnárodní "mistři" vědí, jak na českého pivaře - hodně a levně. Na obsahu mu totiž až tak nezáleží. Bohužel.


napsal(a): kopr [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI