Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Přijeďte na Slavnosti Královského pivovaru Krušovice ochutnat novou Desítku!

Co se píše o pivovarech a pivu


Přijeďte na Slavnosti Královského pivovaru Krušovice ochutnat novou Desítku!

[úterý, 15. červen 2010]

Již po patnácté se v sobotu 19. června otevřou brány Královského pivovaru Krušovice u příležitosti pivovarských slavností. Ústředním motivem letošního ročníku bude oslava nové krušovické Desítky, která byla na trh uvedena letos v květnu. „Pro návštěvníky pivovaru jsme připravili bohatý zábavní program, prohlídky pivovaru zdarma a ve velkém reklamním stanu příležitost ochutnat všechny novinky a vylepšení v našem portfoliu,“ říká Kateřina Eliášová, tisková mluvčí společnosti Heineken Česká republika, kam patří i Královský pivovar Krušovice.

Plakát

Akce se ponese v duchu představení novinek v portfoliu krušovického pivovaru. „Návštěvníci budou moci ochutnat především novou Desítku s vyšší stupňovitostí (10,20), což je na českém pivním trhu neobvyklé. Kvalitativní změny doznaly i další značky z portfolia Krušovic, Mušketýr a Ležák, a přibyl i nový třináctistupňový speciál nazvaný Staročeský Malvaz,“ upřesňuje Kateřina Eliášová.

Novinkou letošního roku je kyvadlová doprava z Rakovníku a Nového Strašecí. „Loni se na slavnosti přijelo podívat zhruba 5,5 tisíce návštěvníků. Věříme, že také díky zajištěné dopravě se nám podaří přilákat ještě více lidí,“ dodává Kateřina Eliášová. Slavnosti začnou ve 12 hodin a předpokládaný konec je o sobotní půlnoci. Vstup na akci je zdarma a půl litru piva značek Krušovice a nealkopiva Fríí se bude prodávat, stejně jako 0,25 litru piva Heineken, za jednotnou cenu 15 Kč.

Na návštěvníky bude čekat bohatý program, který bude slavnostně zahájen ve 14 hodin naražením sudu nové Desítky. Vedle prohlídek pivovaru zdarma se bude soutěžit o žetony na pivo zdarma nebo o trička, a o dobrou zábavu se postará i řada kapel a zpěváků, kteří se budou střídat na dvou hudebních scénách. V průběhu dne vystoupí na hlavní hudební scéně například populární zpěvák Petr Kolář nebo kapely Monkey Business a Chinaski. Na rockovém pódiu se vystřídají Lucie Revival, Kurtizány z 25. avenue, Imodium nebo Lety mimo. Tečku za letošními slavnostmi pak udělá ve 23:15 pestrý ohňostroj.

Zdroj: Tisková zpráva Heinekenu Česká republika


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Njorloj

středa, 16. červen 2010
11:13

Njorloj

Tak vám nevím, mám jet do toho Rohozce, nebo do Krušovic :-? :D


napsal(a): Njorloj [Odpovědět]

Henri

středa, 16. červen 2010
11:33

napsal(a): Henri [Odpovědět]

Adsense

18. duben 2024
07:58


posted by: Inzerce

Njorloj

středa, 16. červen 2010
21:46

Njorloj

to Henri: Myslel jsem to jako řečnickou otázku, rozhodnuto je již dávno. :) Běžně se snažím nebýt v diskusi jízlivý, ale dneska jsem tak nějak musel. :)


napsal(a): Njorloj [Odpovědět]

Rebelka

úterý, 15. červen 2010
21:29

No kapely mne lákají ..opravdu..ale když pojedu..stavím se raději v Mutějovicích pro světlou kvasnicovou 12%, je to kousek..a budu mít dva zážitky v jednom ! Souhlasím s Ty Jeny..pivo z Krušovic jen na vlastní nebezpečí:-)))))


napsal(a): Rebelka [Odpovědět]

Pavel R.

středa, 16. červen 2010
17:19

Pavel R.

to Rebelka: Škoda, že se mineme, já budu tou dobou na pivních slavnostech v Krušovicích :D :D


napsal(a): Pavel R. [Odpovědět]

jeny

úterý, 15. červen 2010
20:00

Kapely dobrý, ale pivo bych si vzal své.


napsal(a): jeny (jeny(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Carfi

úterý, 15. červen 2010
14:36

Carfi

Raději odpočte na Rakovník a přijeďte na slavnosti piva Bakalář(konané stejný den), to se aspoň dá pít http://www.pivobakalar.cz/soubory/obrazky/_hlavni-obsah/plakatfestival.jpg


ICQ: 237399762

napsal(a): Carfi [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI