Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Spotřebitelé vybrali nejoblíbenější hospody do průvodce Pilsner Urquell Pub Guide 2010

Co se píše o pivovarech a pivu


Spotřebitelé vybrali nejoblíbenější hospody do průvodce Pilsner Urquell Pub Guide 2010

[úterý, 9. únor 2010]

Dnes byl představen průvodce Pilsner Urquell Pub Guide 2010, který je sestavovaný na základě hlasování spotřebitelů a pomáhá při výběru restaurace kdekoliv v Česku. Nejlepší hodnocení z celkového počtu 168 tisíc došlých hlasů získala hospoda U Houbaře v Praze 7. Následují restaurace U Reinerů (Písek) a The Pub II (Plzeň). Nové vydání tištěného průvodce s TOP 100 nejoblíbenějších hospod s plzeňským pivem pokřtil ambasador piva Pilsner Urquell a známý herec a moderátor Jaromír Hanzlík, a starší obchodní sládek Plzeňského Prazdroje Václav Berka.

Foto

Již potřetí vydáváme tištěný průvodce po hospodách Pilsner Urquell Pub Guide. Na rozdíl od jiných bedekrů ho sestavují sami spotřebitelé. Hlasování probíhá celoročně a motivuje neustále hostinské k poskytování těch nejlepších služeb a čepování piva v nejlepší kvalitě,“ říká Karel Kraus, manažer značky Pilsner Urquell, a dodává: „Pestrost různých typů podniků v našem TOP 100 ukazuje, že své hosty si může najít každé gastro zařízení. V průvodci Pilsner Urquell Pub Guide najdete restaurace ze všech částí republiky, takže je výborným pomocníkem při hledání ověřeného podniku při cestách po Česku.

Foto

Letošní vítěz U Houbaře byl loni desátý. Podle slov majitele hlasovali hlavně místní štamgasti, kteří mají známou holešovickou hospodu velmi oblíbenou. Umístění v první desítce v minulém roce prý do hospody přivedlo i mnoho lidí, kteří chtěli atmosféru U Houbaře a výborné pivo osobně poznat a ochutnat.

Při představení nového průvodce po hospodách byla vyhlášena soutěž pro spotřebitele. Kdo jako první obejde všechny hospody z žebříčku TOP 100 a prokáže návštěvu razítkem v průvodci, dostane pivo Pilsner Urquell na rok zdarma a možnost uspořádat oslavu přímo v pivovaru v Plzni. V loňském roce se to podařilo jako prvnímu po necelých pěti měsících fanouškovi značky z Prahy. Podobná cena je nachystána i pro prvních deset lidí s 50 razítky.

Kmotrem průvodce Pilsner Urquell Pub Guide 2010 se stal slavný český herec a moderátor a také ambasador piva Pilsner Urquell ve světě Jaromír Hanzlík, který na křtu řekl: „Jsem rád, že se v Pilsner Urquell Pub Guidu objevila i moje oblíbená restaurace U Jelínků. Těším se, že příští rok přibude i nově otevíraná Malostranská beseda z řetězce PUOR. Jsem přesvědčen, že do krásného prostředí besedy budou chodit na skvělé pivečko i mí kamarádi a kumštýři, jak tomu bývalo od nepaměti.

Starší obchodní sládek Václav Berka, který je odborným garantem projektu, k žebříčku TOP 100 restaurací řekl: „Mojí prací je dohlížet na kvalitu piva na cestě ke koncovému spotřebiteli. Mnoho z hospod uvedených v Pilsner Urquell Pub Guide jsem osobně navštívil a mohu potvrdit, že mezi sto nejlepších v republice zaslouženě patří.

Absolutní pořadí TOP 10:

1) U Houbaře, Praha 7 - Holešovice

2) Restaurace U Reinerů, Písek

3) The Pub Plzeň II, Plzeň

4) Restaurace Uctívaný Velbloud, Plzeň

5) Restaurace Na Spilce, Plzeň

6) Švejk restaurant U Formana, Brno

7) U Zlatého Tygra, Praha 1 - Staré Město

8) U Veverky, Praha 6 - Dejvice

9) Pivnice U Rudolfína, Praha 1 - Staré Město

10) Hotel Bílá Růže, Poděbrady

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 19:11 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Dan

středa, 10. únor 2010
12:32

Dan

Dříve jsme měli U Houbaře občasné pracovní obědy v době různých veletrhů. Po několika špatných zkušenostech s arogantní obsluhou už tam nechodíme...
Chodíme jinam, kde mají navíc opravdové pivo...
U Houbaře mají i osobní problém s Kofolou, "Kofolu nemáme, nikdy jsme neměli a nikdy mít nebudeme!", hlásá z mnoha tabulek s nimiž je hospoda vylepena. :-? ::cry
---------------------------------
Zpráva byla upravena 10.02.2010 ve 12:33:03


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Malakin

středa, 10. únor 2010
17:59

Malakin

to Dan: Bydlím pár set metrů od Houbaře a teprve loni jsem se tam odvážil a hned poprvé jsem byl zklamán: zahuleno, pivo zvětralé a zčásti i nakyslé, takže jsem z třetinky PU musel dvě deci vrátit, no a Kofolu neměli (informačních cedulek jsem si nevšiml, proto jsem se ptal :-)), tak jsem tzv. sušil hubu do doby, než kámoš dopije a budem moci jít omrknout moji převážně dobrým pivem zásobenou ledničku v bytě. :)


ICQ: 321224013

napsal(a): Malakin [Odpovědět]

Franta

středa, 10. únor 2010
07:51

Franta

Zajímalo by mne, kde je možno získat průvodce po hospodách Pilsner Urquel Pub Guide 2010.


napsal(a): Franta [Odpovědět]

Adsense

18. duben 2024
18:12


posted by: Inzerce


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI