Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Slovákov má povzbudiť aj české pivo

Co se píše o pivovarech a pivu


Slovákov má povzbudiť aj české pivo

[středa, 7. říjen 2009]

Nemenovaný český pivovar vypísal prémiu 80 litrov moku pre každého hráča a člena realizačného tímu reprezentácie SR, ak sa na Tehelnom poli zrodí v sobotu víťazstvo domácich nad Slovinskom

Slovenskí futbalisti nepotrebujú pred sobotňajším zápasom kvalifikácie majstrovstiev sveta 2010 proti Slovinsku špeciálnu motiváciu. Všetci dobre vedia, čo je v hre. Napriek tomu sa jej dočkali od jedného českého pivovaru, ktorý vypísal prémiu 80 litrov moku pre každého hráča a člena realizačného tímu reprezentácie SR, ak sa na Tehelnom poli zrodí víťazstvo domácich. Iba trojbodový zisk Slovákov by udržal v hre o druhé - barážové miesto v 3. kvalifikačnej skupine Česko. Objem motivačnej odmeny sa odvíja od štatisticky vyčísleného množstva piva, ktoré na Slovensku v minulom roku vypil v priemere jeden človek. "Samozrejme, že vieme a rešpektujeme, že oficiálnym partnerom slovenskej futbalovej reprezentácie je domáci pivovar. Cítime však, že je treba národný tím Slovenska v tomto prípade motivovať aj českým pivom. Držíme Slovensku palce a veríme, že nad Slovinskom zvíťazí," vysvetlil tento marketingovo-patriotický krok rodinného pivovaru Stanislav Bernard.

Zverenci trénera Ivana Hašeka už nemajú postup do Juhoafrickej republiky vo vlastných rukách. Ani víťazstvá Čechov v dvoch záverečných zápasoch s Poľskom a Severným Írskom im na to nemusia stačiť. Potrebujú "bratskú" pomoc od Slovákov - víťazstvo nad Slovinskom. Slovenskému tímu stačí v sobotu na potvrdenie prvej priečky remíza.

Zdroj HN Online.sk | Autor: SITA


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Moro

čtvrtek, 8. říjen 2009
06:50

Moro

Tato informace byla zveřejněna i na www.sport.cz. Jenom smekám před neotřelým marketingem pivovaru Bernard. Opravdu si jdou svojí cestou.


napsal(a): Moro [Odpovědět]

Roman Holoubek

čtvrtek, 8. říjen 2009
07:00

Roman Holoubek

to Moro: Souhlas, za pár korun mají Česko - Slovenskou reklamu. Holt kdo umí ...


Adsense

18. duben 2024
22:45


posted by: Inzerce

jiri.kana

středa, 7. říjen 2009
13:08

jiri.kana

"Nemenovaný český pivovar" :D :D


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

emu

středa, 7. říjen 2009
16:34

emu

to jiri.kana: Však v článu nebol menovaný, iba je tam vyjadrenie nejakého pána Bernarda :D


ICQ: 449477888

napsal(a): emu [Odpovědět]

Libor

středa, 7. říjen 2009
18:23

Libor

to emu: a ty mi budeš písať niečo o tom, že nerozumiem česky.... Ty pre zmenu píšeš slovensky ako maďar.... Slovenský slovosled a použitie slov ti očividne hovorí málo...
Veď v článku nebol menovaný, je tam iba vyjadrenie....


ICQ: 425728891

napsal(a): Libor [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI