Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Holba uspořádá největší narozeninovou párty

Co se píše o pivovarech a pivu


Holba uspořádá největší narozeninovou párty

[úterý, 25. srpen 2009]

U příležitosti oslav 135 let pivovaru uspořádá Holba největší narozeninovou párty. První víkend v září se otevřou brány pivovaru pro veřejnost a začne Velká pivovarská slavnost, která připomene historii pivovaru a vše co souvisí s tradici výroby hanušovického piva.

Plakát

Počítáme, že pivovarské narozeniny přijde oslavit až 10 tisíc lidí a proto přípravy probíhají už nyní. Jde o naši největší společenskou akci, navíc s významným charitativním podtextem,“ vyjadřuje Vladimír Zíka, výkonný ředitel Holby. Na pátek pivovarníci připravili exkurze do výroby a posezení na nádvoří s hudební kulisou v podání Honzy Nedvěda. Holba se stále vyrábí tradičním způsobem podle původních receptur, proto je prohlídka provozu obzvláště zajímavá. Zajímavá je nejen varna s původními měděnými káděmi z 30. let minulého století, ale i otevřená spilka s káděmi plnými piva a ležácké sklepy. Další den oslav zahájí královský průvod, naražení sudu a přípitek slavnostním speciálem Holba Šerák na nádvoří pivovaru. Připravuje se i ceremonie udělení várečného práva městu v přítomnosti krále i jeho družiny. Celá slavnost bude ve znamení dobrého piva, hudby a her. Holba poteče ze 40 výčepních zařízení a nebudou chybět ani Zubr a Litovel. Během dne vystoupí kapely Bladex, Confession, Nightwish revival, Karát - Kabát revival a v kontrastu žánrů taky Bludověnka, cimbálová muzika Korečnica a další kapely.Večerním tahákem se stane vystoupení známých No Name a celou akci zakončí slavnostní ohňostroj.

Pivovarská slavnost je typickým příkladem, jak lze zábavu vhodně spojit s dobročinností. Část výtěžku ze vstupného totiž pivovar daruje na pomoc postiženým dětem v regionu.

O Pivovarské slavnosti budou informovat plakáty v Šumperku a okolí a vstupenky budou v prodeji přímo na místě nebo v informačních centrech v předprodeji.

Zdroj: Holba.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Vlastik

úterý, 25. srpen 2009
15:31

Vstupné na oslavu narozenin? V Litovli na otvíráku jsem vstupné nikdy neplatil, chodím tam každý rok.


napsal(a): Vlastik [Odpovědět]

val

úterý, 25. srpen 2009
13:28

val

Škoda toho nevhodného termínu, to se tam asi nedostanu :-/


napsal(a): val [Odpovědět]

Malakin

úterý, 25. srpen 2009
12:40

Malakin

Dvanáctku by měli mít v hanušovické Formance, ale nebyl jsem tam dva roky, mohlo se to změnit. Jinak nezoufej, na slavnostech bude i 12ka s 13kou a ty jsou narozdíl od Šeráka stále dobré a už kvůli nim tam v onu sobotu vyrazím. :-)


ICQ: 321224013

napsal(a): Malakin [Odpovědět]

laďa

úterý, 25. srpen 2009
11:54

Lada

no, pokud z hanušovického piva poteče akorát Šerák, tak není žádný důvod do Hanušek jezdit. je pro mě nepochopitelné, že jsem v Hanušovicích nenarazil na jedinou hospodu, kde by se točila stále ještě solidní dvanáctka. To je prostě ignoranství na druhou.


napsal(a): laďa [Odpovědět]

Adsense

19. duben 2024
02:30


posted by: Inzerce


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI