Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Šeráka už pozná, teď trénink promenády v plavkách

Co se píše o pivovarech a pivu


Šeráka už pozná, teď trénink promenády v plavkách

[pondělí, 24. srpen 2009]

Holbu Šerák poznám bezpečně,“ říká půvabná černovláska Monika Kobzová z Písařova, která v soutěži Miss zlatého moku zastupuje Holbu Šerák.

Foto

Jednou ze soutěžních disciplín je totiž degustace piva při které má dívka poznat značku, za kterou kandiduje. Moniku učil degustovat sládek pivovaru Luděk Reichl a díky němu ví, jak se pivo vaří i jak má správně chutnat.

Nejvíce mě v pivovaru zaujaly obrovské kádě na spilce, kde pivo kvasí. Je to jako z filmu Postřižiny. Měla jsem možnost poznat poctivou výrobu i to, jak má chutnat a naučila se piva srovnávat. Nejsem žádný odborník, ale i já už rozdíl mezi pivy poznám. Teď dobře vím, co je to správný říz i co ho ovlivňuje, proč má být pěna hustá,“ vysvětlila Monika Kobzová.

Na finále soutěže Miss Zlatého moku se Monika bude připravovat v luxusním rekreačním centru IFA Schönek v Německu. Původně mělo být soustředění na Mallorce, kvůli krachu cestovní kanceláře Tomi Tour museli pořadatelé hledat jiné místo.

Do Německa dívky odejely v pondělí 24. srpna, čeká je nácvik choreografie promenády v plavkám a volné disciplíny. Monika Kobzová volnou disciplínu dlouho zvažovala a nyní to vypadá, že dá přednost malování před tancem.

Tančím ráda, ale myslím si, že se pro tanec rozhodne většina dívek. Proto jsem si zvolila něco originálnějšího. Budu malovat, ale co konkrétně a jak, to zatím neprozradím,“ komentuje přípravy Monika Kobzová.

Do soutěže Miss zlatého moku ČR se letos přihlásilo celkem 220 uchazeček z celé republiky. Ve finále soutěže nakonec bude bojovat 10 dívek zastupujících známé pivní značky jako jsou např. Krušovice, Regent, Zlatopramen a další.

Pivovar Holba se soutěže zúčastní poprvé a jako tvář značky si zvolil dívku z kraje ryzího piva z hor, studentku propagační grafiky z šumperské průmyslovky.

Fotogalerii a video naleznete zde...

Zdroj: Orlický deník.cz | Autor: Hana Kubová


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Vlastik

úterý, 25. srpen 2009
15:44

No jak tak pročítám diskuzi, musím konstatovat, že v hospůdce, kam chodím občas na Šerák, zdál se mi poněkud méně pitelný. Já myslel, že se zhoršil hostinský, čemuž odpovídala míra, ale asi to bude tím pivem. Hostinskému tedy kladu za vinu už jen tu slušnou podmíru.


napsal(a): Vlastik [Odpovědět]

jiri.kana

úterý, 25. srpen 2009
14:10

jiri.kana

Šeráka už točí i na pár místech na jihu Čech. A je fakt, že to žádná sláva není, tekže moje počáteční nadšení rychle vychladlo. Laciná nepříjemná hrubá hořkost, člověk si na tom nepochutná. A takové to bývalo lahodné sametové pivko. Když to ochutnám teď, posmutním a slyším řvát Pardála...


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Adsense

24. duben 2024
11:30


posted by: Inzerce

laďa

úterý, 25. srpen 2009
11:59

Lada

po pivu možná rostou, ale Šerák už bych mezi piva nepočítal, klasický eurobier, fuj. a jak píše kolega, na dvanáctku člověk narazí vyjímečně nebo tak maximálně v lahvi. souhlas - maximální OSTUDA.


napsal(a): laďa [Odpovědět]

val

úterý, 25. srpen 2009
13:32

val

to laďa: Bohužel v lahvi je to loterie - cca dva měsíce zpátky jsem během tří dnů nakoupil celkem deset lahváčů Holby Premium, sedm kousků v Hrušce, zbytek v Bille. Pět kusů mělo zřetelnou chuť nějakého chemického prostředku, připomínalo mi to jar na nádobí. Že výjimečně nevymeje pořádně lahev na lince bych pochopil, ale tohle je fakt moc.


napsal(a): val [Odpovědět]

siki

pondělí, 24. srpen 2009
23:01

siki

rostou po pivu prsa?


napsal(a): siki [Odpovědět]

Rosťa

úterý, 25. srpen 2009
17:24

Rosťa

to siki: Mě bohužel ano


napsal(a): Rosťa [Odpovědět]

Libor

úterý, 25. srpen 2009
18:20

Libor

to Rosťa: fuj to som rád, že sa k tomu priznal aj niekto iný.... :D :D :D


ICQ: 425728891

napsal(a): Libor [Odpovědět]

val

pondělí, 24. srpen 2009
21:18

val

Taky bezpečně poznám Šerák, vždycky mě po něm bolí břicho. A je velkou ostudou, že dvanáctka, jediný pitelný produkt hanušovického pivovaru, je třeba v Jeseníku k mání jen na nádraží.


napsal(a): val [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI