Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

V televizi poběží nová reklama na Gambrinus

Co se píše o pivovarech a pivu


V televizi poběží nová reklama na Gambrinus

[pátek, 24. duben 2009]

Od pondělí 27. 4. spustí Gambrinus novou televizní reklamu jako součást komunikace 140. výročí založení pivovaru. Autentický vrchní sládek Gambrinusu Jan Hlaváček v ní říká spotřebitelům, že on i jeho předchůdci odjakživa vařili pivo Gambrinus za použití kvalitních českých surovin, prostřednictvím tradičních výrobních postupů a moderních technologií. Díky tomu chutná Gambrinus vždy skvěle a je na něj spolehnutí. Spot v délce 30 vteřin poběží na Nově a Primě.

Nová reklama Gambrinusu se odehrává přímo v plzeňském pivovaru. Jan Hlaváček, jako pokračovatel tradice významné pivovarské rodiny, která je nerozlučně spjata s plzeňským pivovarem, sám vystupuje před kamerou a osobně ubezpečuje spotřebitele, že na kvalitu piva Gambrinus je dnes, stejně jako vždy v historii, spolehnutí. Za vyváženou a stálou chuť vděčí pivo kvalitním českým surovinám, tradičnímu výrobnímu postupu a použití moderních technologií. Kvalita je pro Gambrinus tím nejdůležitějším. Proto Jan Hlaváček může kdykoli přijít do hospody mezi štamgasty, tuto nejnáročnější „výstupní kontrolu“, a svým jménem ručit za kvalitu, kterou od jeho piva konzumenti požadují.

Příběh, který jsme v naší nové reklamě použili, je postaven především na osobní záruce za kvalitu piva Gambrinus, kterou jsme schopni garantovat díky moderním technologiím použitým při jeho zrodu. To je hlavní sdělení naší nové televizní kampaně,“ říká Vladimír Jurina, brand PR manažer Plzeňského Prazdroje.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 08:25 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

hroch

středa, 17. červen 2009
23:02

hroch

když někde vychvalují Ghnus a podobné většinou zavírám uši a oči, ale už mě tahle reklama taky doběhla a všimnul jsem si že pan Hlaváček si na závěr reklamy připíjí řezaným-polotmavým pivem. Ani on holt nevydrží pít samotné G, ani v reklamě.


napsal(a): hroch [Odpovědět]

Moro

pondělí, 27. duben 2009
13:18

Moro

Kluci, už je nechte být - těžcí pijáci spolehlivě táhnou spotřebu Gambrihnusu nahoru, pan Hlaváček si sem na PI urkytě zajde a má legraci z toho, jak mu tady pár lidí, co pivu rozumí nadává a pak si užije korunek, které za svoje jméno dostává...


napsal(a): Moro [Odpovědět]

Adsense

25. duben 2024
06:55


posted by: Inzerce

Dan

neděle, 26. duben 2009
23:24

Dan

Když se reklama odehrává přímo v plzeňském pivovaru, tak to bude nejspíš natáčeno u "tradičních" částí pivovaru, jako je CKT, HGB a nebo úpravna městské vody na vodu pro vaření Gambrinusu.
Pane Hlaváček, jako vrchní sládek svoji práci moc nezvládáte, když vyrábíte takové sr..ky a G11 jste vyvíjeli dva roky.
Tak jste teď přešel na uměleckou dráhu a zkoušíte to jako herec, že?


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Petr

pátek, 24. duben 2009
18:50

Petr

No tak pane Jurina, osobní záruka ? Kdo tuhle pitomost vymyslel, tak by snad měl za nohu někde viset na klandru. To je k neuvěření jaké hovadiny dneska někdo dovede zplodit.


napsal(a): Petr [Odpovědět]

Jarda

sobota, 25. duben 2009
21:15

to Petr:
No je to stejné, jako když někteří "lékaři" v reklamě něco doporučují. V české česky, polské polsky, v maďarské maďarsky, jen ten ksicht je stále stejný. Nejspíš jazykově nadaný MUDr. :)


napsal(a): Jarda (jardakubalek(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Michal

pátek, 24. duben 2009
12:43

Michal

Bla, bla, bla, bla...jeho dědeček se musí obracet v hrobě:( ::cry


ICQ: 260962312

napsal(a): Michal [Odpovědět]

Jarda

pátek, 24. duben 2009
15:30

to Michal:
Nenene, v hrobě ne! Zelení ho vykopali a připojili na turbínu v Temelíně místo reaktoru. Točí s ní 2x rychleji a Jacques říkala, že Bursíkovi nadšením prý opět konečně stojí ::lol ::lol ::lol


napsal(a): Jarda (jardakubalek(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Libor

pátek, 24. duben 2009
09:20

Libor

CKT a HGB = tradičné výrobné postupy.... Tak to som nevedel


ICQ: 425728891

napsal(a): Libor [Odpovědět]

Trhac

pátek, 24. duben 2009
10:22

Trhac

to Libor: Řekl bych že tradiční je na tom asi tak název:D


ICQ: 276990904

napsal(a): Trhac [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI