Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Tomáš Erlich a Jan Veselý hosty Duelu Radiofóra

Co se píše o pivovarech a pivu


Tomáš Erlich a Jan Veselý hosty Duelu Radiofóra

[pátek, 19. září 2008]

V duelu Radiofóra budeme debatovat o tom, proč se Sdružení přátel piva nelíbí, že se české značky vaří, na základě licencí, i v zahraničí? S předsedou sdružení Tomášem Erlichem bude debatovat Jan Veselý, výkonný ředitel Českého svazu pivovarů a sladoven. Pište nám své názory a e-mailovou adresu radioforum@rozhlas.cz a poslouchejte po 18.30h.

Zdroj: Česká média | Autor: Jana Vondráčková


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Roman Holoubek

pondělí, 22. září 2008
15:10

Roman Holoubek

Mimo jiné mne zaujala jedna věta pana Veselého.
Zmiňoval se o tom, že sládek u licenčního výrobce má právo říci, že tuto várku nepustí k zákazníkovi pod značkou licenčního piva. A že v tom případě se "tato várka rozmíchá do místního piva".
Kouzelná věta. Přeloženo do jiného významu. Občas se může stát, že například Lech, či jiná značka má jinou chuť, protože je do něj zamíchána nestandardní várka PU.


Mnich

neděle, 21. září 2008
23:45

Mnich

Je vidět, že pan Veselý ví, o čem mluví. Ono nejde o to, kde se dané pivo vyrábí, ale jak chutná. A úplnou jistotu o původu piva může člověk mít jedině, když si ho sám doma uvaří. Otázka je, jestli vůbec komu o takovou jistotu jde...? Není to nakonec jedno? Myslím, že na prvním místě by měla být vždy chuť, a až potom technologie, místo původu, atd.


napsal(a): Mnich [Odpovědět]

Chody

neděle, 21. září 2008
12:22

Chody

Duel si můžete stáhnout zde.... Posuňte na cca 23. minutu


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI