Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Radegast Den

Co se píše o pivovarech a pivu


Radegast Den

[čtvrtek, 11. září 2008]

Šestý ročník oslavy značky Radegast proběhne tradičně takřka v celých Nošovicích na několika scénách. Návštěvníci těchto nejen pivních slavností si užijí recesi, zdravý pohyb i špičkové hudební zážitky. Celý letošní ročník se ponese v hokejovém duchu.

Hlavními hudebními hvězdami Radegast Dne budou Michal Hrůza, Děda Mládek Illegal Band, Yoyo Band, Žlutý Pes a mnozí další, například ti nejlepší ze soutěže amatérských hudebníků Radegast Líheň 2008. Těšit se ale můžete i na dixieland nebo cimbálovku. Hudební program moderují televizní sabotážníci Tobi a Vladimír.

Na domácí akci značky Radegast nemůže chybět kompletní Radegast městečko zábavy, ve kterém se můžete připravit na náročnou hokejovou sezónu. Vyzkoušet můžete novinky i ověřené atrakce, využít můžete také netradiční dopravní prostředky jako vozítka Segway nebo vznášedla!

A jelikož je hlavním tématem letošního Radegast Dne hokej, čeká vás zde netradiční letní stadion s kluzištěm pod širým nebem. Můžete si zabruslit (půjčovna bruslí bude k dispozici) nebo sledovat profíky v akci, ale taky předvést vlastní sportovní nadání v řadě hokejových soutěží o ceny. Dění na hokejové ploše bude navíc komentovat legenda televizních přenosů Karol Polák!

Radegast Den ale není jen našlapaný celodenní program a zábava, ale také kvalitní pivo. Stejně jako každý rok se můžete těšit na speciální kvasnicový ležák uvařený pouze a jen u příležitosti nošovického svátku. Připravena je i prohlídka pivovaru Radegast.

Do Nošovic vás dopraví autobusy i historický vlak. Vstup je tradičně zdarma.

Zdroj: Radegast.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI