Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovarské slavnosti: Tři tucty sudů a tisíc lidí

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovarské slavnosti: Tři tucty sudů a tisíc lidí

[úterý, 11. září 2007]

Tři tucty sudů a tisíc lidí. To jsou základní údaje z Pivovarských slavností, které se v sobotu uskutečnily na nádvoří pivovaru v Kutné Hoře. „Počasí nám sice úplně nepřálo, ale nálada byla úžasná. Nádvoří pivovaru bylo plné a také program se nám podle ohlasu návštěvníků vyvedl. Po roční pauze jsme slavnosti udělali opět přímo v pivovaru a skutečně se vyvedly,“ hlásil bezprostředně po akci Zdeněk Siblík, ředitel pivovaru Kutná Hora, který patří do skupiny Drinks Union.

Milovníci zlatého moku si přišli skutečně na své. „ V ceně vstupného byla dvě piva zdarma. A navíc jsme pro tuto akci uvařili speciální kvasnicový ležák,“ dodal Zdeněk Siblík. Výrobu piva si dokonce návštěvníci mohli sami prohlédnout přímo v prostorách pivovarské varny, spilky a ležáckých sklepů. „Zájem byl obrovský,“ konstatoval ředitel pivovaru.

K pivovarským tradičně slavnostem patří také dobrá zábava. Letos však navíc jeden z návštěvníků odnesl 100.000 korun, jako hlavní výhru letní spotřebitelské soutěže s pivem Dačický. „Jan Císař převzal šek na 100.000 z rukou ředitele pivovaru Zdeňka Siblíka. Nebyl však jediný, kdo v soutěži vyhrál. Další desítky výherců si odnesly také hodnotné ceny,“ dodal marketingový manažer značky Dačický Jan Sedláček.

Program na pivovarském nádvoří začal již v poledne. Slavnostmi provázel známý moderátor a labužník Ivan Vodochodský. Postupně se na pódiu vystřídaly bavič Václav Upír Krejčí, skupiny Steamboat Stompers, Brouci Band - Beatles revival, Lucie revival a Děda Mládek Illegal Band. (Tisková zpráva Drinks Union)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI