Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar Klášter končí, zaměstnanci už dostali výpovědi

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar Klášter končí, zaměstnanci už dostali výpovědi

[pondělí, 30. listopad 2020]

Pivovar Klášter končí, zaměstnanci už dostali výpovědi[goto:https://www.radiomb.cz/pivovar-klaster-konci-zamestnanci-uz-dostali-vypovedi/?fbclid=IwAR3Vqw3z5vjmnRgyrOHw55q64TeHRtFotBGfWR4SSennmVp09oOCViqUvR0]

[Klášter] 17:43 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Luftjarda z Ciny

úterý, 8. prosinec 2020
20:54

Luftjarda z Ciny

Nemate pravdu ani jeden ..Platan je Lidl .Penny a dalsi Low costy za par kacek kde je drzi nad vodou nova plechovkarna za vic nez 100 mega -takze do budoucna ? nic moc a spolehat na rychloobchod s vice nez 15 znackama bez poradneho vlastniho pivka co je prodejne vsude -tedy i na Morave a hlavne v Cesku? Platan -s..u jako satan..Cerna hora? to je marnost -navonena bida u Brna ..hezounky pivovar kam dyliny z Lobkowicu nacpali desitky milionu s vidinou ze zacnou zatapet cele republice..lec? nestalo se ..regionalni pivovar co ma vybaveni na urovni jaderne elektrarny s pivkem co je prodejne okolo komina .nic vic ..-Ten prodat jako prvni ..Jihlava? opruz slusne technicky vybaveny pivovar s Jezkem co ho nepiji ani v Jihlave -stoji to na dobrem miste a pozemky maji nejakou docela fajn cenu-Prodat....Hlinsko -to je jina pisnicka -sice bez lahvovny ale opravdu fajn napiti -tohle pivo nedela ostudu a pri spravne vedenem marketingu udela ficak mezi hospodskymi ..Nechat ..Vysoky Chlumec -ten nemeli nikdy kupovat ..ne pro kvalitu piva ale pro slozitost a uplnou zastaralost vyroby -kdo si dnes postavi uhelnou kotelnu za miliony? jina moznost neni ..Voda -neni ..a lahvovna plnila jeste za dob Adolfa pro wermacht ..-prodat ..vlastne zavreno ..jen se to moc zatim nerika..psss..Cina by se zlobila .. Nakonec otloukanek mezi vsemi .Klaster -veliky krasny pivovar ktery vsichni majitele 30 let jen dojili jako Rus kozla ale nazrat mu nedali ..Prvotridni pivko -12% je namka -nepaster ..uzasna poloha ale vizual ? vybombardovane Drazdany vypadaji lepe nez tenhle kdysi klenot na opravdu magickem miste ..technicky je vcelku v pohode -tedy lahvovna je srot ..ale ten zbytek ? docela obstojne .ale hlavne pivo je opravdu ne dobre ale vyborne .pri spravne a dobre vedenem hospodareni tenhle otloukanek by mel dostat proste sanci ukazat co v nem je ..neni toho malo jen majitele vidi rychle prachy misto investic a snahy .takze po 450 letech kdy to nezlikvidovali ani Husiti -fasouni nebo komousi ..to dorazili vsichni vlastnici po sametu a zavrou to Cinani ..bohuzel..Velka skoda ale co Slavie jede jako namydleny blesk ..Cinske investice si pochvaloval i major Zeman..pardon..president Zeman..to vite bejvalej lampasak obcas to ujede zvyk je zelezna kosile..a hlavne poradce presidenta pan -Jen mi ho tam dej / sice jsme ho uz 3 roky nevideli ale telefonoval z Pekingu je v nejakem rekreacnim sanatoriu a chvalil nas jak to tady v Cesku uzasne vedeme.investice kam se podivas a jake!!.Hezke vanoce -stastny novy rok vsem cerstve propustenym nebojim se rici jiz byvalym zamestnancum ..Drzte nam palce a mejte nas radi..
---------------------------------
Zpráva byla upravena 08.12.2020 ve 22:07:31


Jana

pondělí, 7. prosinec 2020
11:43

Jana

obávám se ale že v majetku, účetnictví a smlouvách zůstaly po bašování Radila a Tvrdíka takové miny, že do toho nikdo nepůjde, obzvlášť během krize.
Domnívám se, že máte pravdu.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Adsense

17. duben 2024
01:40


posted by: Inzerce

Michal_CB

pondělí, 7. prosinec 2020
10:09

Michal_CB

Otázkou je, jak brutální je pokles Lobkowiczké produkce. Když jsem si tak nějak začal dělat před dvěma roky přepočty, byŤ se čísla shánějí obtížně, vyšlo mi že celá roční produkce by se dala uvařit v protivínském pivovaru + ještě v jednom (přičemž největší z těch zbylých je Jihlava). Tehdy jsem si napsal tužkou pořadí uzavírání UB -> Hlinsko -> VCh -> Klášter.


Překvapilo mě, jak rychle po UB skončil Klášter; naznačuje to že skupina je v mnohem větších s***/ problémech než se jevilo a možná nebudu potřebovat ani Jihlavu.


Takže můj tip je takový, že vařit zůstane Platan a Černá Hora. Jihlava má sice větší pivovar, ale Ježek jako značka zkomírá, zatímco Černá Hora na Moravě jede. Navíc jihlavský pivovar stojí na lukrativním pozemku, že. Z pohledu milovníka piva by byl ideální rozpad a krach skupiny a rozprodej jednotlivých pivovarů zájemcům dokud ještě fungují, obávám se ale že v majetku, účetnictví a smlouvách zůstaly po bašování Radila a Tvrdíka takové miny, že do toho nikdo nepůjde, obzvlášť během krize.


napsal(a): Michal_CB [Odpovědět]

LiborP

pondělí, 30. listopad 2020
18:28

LiborP

Tak to je po Uherském Brodu druhý pivovar ze skupiny Pivovary Lobkowicz:(


napsal(a): LiborP [Odpovědět]

kisutam

čtvrtek, 3. prosinec 2020
19:09

kisutam

LiborP: Koho zaříznou příště?


napsal(a): kisutam [Odpovědět]

Chody

pátek, 4. prosinec 2020
09:15

Chody

kisutam: Já bych to viěl, že pro Čechy zůstane Platan a pro Moravu Ježek


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI