Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Zájem o sentický Kvasar roste

Co se píše o pivovarech a pivu


Zájem o sentický Kvasar roste

[pátek, 20. červen 2003]

Sentický sládek Jiří Jelínek si pochvaluje velký zájem o medové pivo Kvasar. Přiznává, že zvýšená poptávka je způsobena především návštěvou bývalého prezidenta Václava Havla a následnou popularitou ve sdělovacích prostředcích. Jak jinak by se dalo vysvětlit, že poslední dobou zastavuje u rodinného domu s pivovarem jedno auto za druhým? „V roce 2002 jsme měli výstav 434 hl. Těším se, že letos překročíme magickou hranici 500 hl“, řekl pan Jelínek. Bodrý sládek si chválil také prodejnost Kvasaru na několika místech v okolí. Stálým odběratelem je např. Cukrárna u Zdubů ve Velké Bíteši, Kvasar si kupují na svých vycházkách obyvatelé Brna – Bystrce (sentické pivo se prodává poblíž přístaviště ve Včelnici – ve stánku s různými včelími produkty), fajnšmekři našli Kvasar i v nově otevřené hospodě v Železném a jinde. Nejvíce se však pivo kupuje přímo v pivovaru. Aby ne, nepřetržitá pracovní doba od pondělí do neděle, od rána do večera… A podle poznávacích značek na autech, která k rodinnému pivovaru do Sentic míří, se dá poznat, že Kvasar se pije opravdu po celé republice. Kromě Václava Havla, který rodinný pivovárek navštívil v lednu, byl další významnou osobností, která do Sentic zavítala, ministr zemědělství. Ing. Jaroslav Palas. Přijel 30. května 2003 v rámci návštěvy Tišnovska. (VOX)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

mar

středa, 24. březen 2010
17:38

mar

Sentický Kvasar 15% je opravdu výborné pivko. Osobně s jeho dostupností problém nemám, každé útérý ho prodává prodejce na náměstí ve Velkém Meziříčí. Takže se můžu vždy na týden zásobit. :)


napsal(a): mar [Odpovědět]

Dan

středa, 24. březen 2010
15:57

Dan

Když jsem poprvé ochutnal Kvasar 15° tak jsem byl úplně v šoku, jak je to dobré pivo. Problém je, že je hodně nedostupné a i při cestě z Brna do Prahy, je to do Sentic, přeci jenom zajížďka...


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Milan

středa, 24. březen 2010
15:41

Milan

Kvasar je opravdu vynikající poctivé pivo. Po jeho ochutnání už veškerá bezpohlavní "europiva" velkopivovarů nekupuju. Bohužel u Kvasaru je horší jeho dostupnost, v samošce na rohu ho nekoupíte, musíte do Sentic nebo některého z mála prodejních míst. Ale stojí to zato!


napsal(a): Milan [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI