Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Český svaz pivovarů a sladoven si pro komunikaci vybral Native PR

Co se píše o pivovarech a pivu


Český svaz pivovarů a sladoven si pro komunikaci vybral Native PR

[čtvrtek, 11. únor 2016]

V tendru Českého svazu pivovarů a sladoven na PR služby zvítězila komunikační agentura Native PR. Mezi hlavní priority spolupráce bude patřit zvyšování dobré pověsti a popularity českého piva, komunikace témat z oblasti společenské odpovědnosti, prezentace piva jako součásti moderního životního stylu a informování o souvislostech v legislativě. Tým v Native PR povede Hana Novotná, spolupráce běží od února letošního roku.

Agentura Native PR nás přesvědčila znalostí našeho oboru, úspěšnými referencemi s prací pro profesní asociace a strategickým přístupem,“ říká František Šámal, předseda Českého svazu pivovarů a sladoven.

Native PR v minulosti pracovala pro několik značek Plzeňského Prazdroje či pro Budějovický Budvar. V oblasti osvětových kampaní a komunikace profesních asociací patří Native PR k lídrům trhu, jejími klienty jsou například Česká bankovní asociace, Asociace inovativního farmaceutického průmyslu, Sdružení výrobců pěnového polystyrenu, Klub zaměstnavatelů nebo Svaz pekařů a cukrářů.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI