Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Spotřebitelé volili nejlepší beermix. Vítězem je Holba s horskými bylinami

Co se píše o pivovarech a pivu


Spotřebitelé volili nejlepší beermix. Vítězem je Holba s horskými bylinami

[čtvrtek, 23. duben 2015]

Holba Horské byliny je vítězem hodnocení spotřebitelů a nejlepší novinkou 2015. Hodnocení spotřebitelů potvrzuje rozhodnutí odborných degustátorů, kteří Holbu pasovali na vítěze také v letošní soutěži Zlatý pohár PIVEX.

Do spotřebitelské volby se zapojilo čtyři tisíce dotázaných, kteří potvrdili, že Holba je tou správnou volbou. I přesto, že je Holba s horskými bylinami na trhu prakticky nováčkem, má na svém kontě dvě nejlepší a rozhodující ocenění.

To, že naše ochucené pivo vítězí nejen u odborníků, ale také u spotřebitelů je pro nás obrovskou satisfakcí“, říká ředitel pivovaru Vladimír Zíka a dodává, že úspěch oblíbeného beermixu potvrzuje i poptávka. Na rostoucí prodeje reaguje pivovar rozšířením obalů, ve kterých je toto oblíbené pivo k dispozici. Od letošní sezóny bude ochucená Holba k mání nejen jako čepovaná a v lahvích, ale nově také v půllitrových plechovkách.

Oceněná Holba Horské byliny s nízkým 2,5 procentním obsahem alkoholu a ryze přírodním složením vychází z pozice značky Holba Ryzí pivo z hor.

Kombinace českého chmele, sladu, horské vody a 7 bylin dává pivní novince svěží chuť, odlišnou od ovocných piv. Mateřídouška, koriandr, máta, heřmánek, řebříček, šalvěj a tomka vonná se v pivu nepřekrývají, ale zajímavě doplňují. Tím vytvářejí příjemnou harmonii jemného aroma s tělem piva, kterou nepřebíjí umělá dochucovadla. Ochucená Holba chutná nejen pivařům a oblibu si získala u žen, stejně jako u mužů.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI