Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Českou exportní banku a Pivovary Lobkowicz spojuje vizionářství

Co se píše o pivovarech a pivu


Českou exportní banku a Pivovary Lobkowicz spojuje vizionářství

[středa, 10. prosinec 2014]

Pivovary Lobkowicz získaly čestné uznání odborné poroty projektu VIZIONÁŘI 2014 za budování sítě svých minipivovarů v Číně a přínos v oblasti inovativního přístupu k exportu. Hlavním odborným partnerem projektu je Česká exportní banka (ČEB).

Podle Ing. Karla Bureše, generálního ředitele ČEB, projekt VIZIONÁŘI potvrzuje, že je v ČR řada inovativních firem, vizionářů, kteří v podnikání vidí dál než ostatní. Česká exportní banka tyto tuzemské firmy ráda podpoří a pomůže jim v jejich růstu.

Jsme rádi, že se nám daří pronikat na čínský trh s naším pivem a že se nám povedlo najít alternativu k poměrně komplikované cestě lodními kontejnery na obrovskou vzdálenost. Navíc naše minipivovary nejsou jen o kvalitě piva samotného, ale přenesení genia loci českého minipivovaru či chcete-li hospody, do tamního prostředí,“ říká Zdeněk Radil, generální ředitel Pivovary Lobkowicz.

Vyhlášení vítězů projektu VIZIONÁŘI se konalo už počtvrté v řadě. Letos se zástupci inovativních firem sjeli 4. prosince do Pavilonu Grébovka na pražských Vinohradech. Večerem provázela Iveta Toušlová, která v úvodu představila hlavní cíl projektu, vyhlašovaného zájmovým sdružením právnických osob CzechInno: podpořit české firmy a podnikatele, kteří dokázali posunout své podnikání za hranice běžné podnikatelské vynalézavosti a přinesli na trh inovaci, a to nejen v tradičním technologickém slova smyslu, ale i ve smyslu společenském a ekonomickém.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI