Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Lysák (KSČM): Špatný stav památkové péče

Co se píše o pivovarech a pivu


Lysák (KSČM): Špatný stav památkové péče

[čtvrtek, 30. leden 2014]

Lysák (KSČM): Špatný stav památkové péče[goto:http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Lysak-KSCM-Spatny-stav-pamatkove-pece-301840]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

pivo

sobota, 1. únor 2014
00:28

pivo

No, já jsem to ve svém včerejším komentáři nechtěl brát po stranické linii(se skřípěním zubů), ikdyž se to sakramentsky nabízí. Václav je dle fota mladý hoch, možná někým, něčím špatně ovlivněný snílek, a třeba až časem něco víc načte a naposlouchá od lidí, kteří zažili bolševismus na vlastní kůži doslova ukradením rodinných majetků, násilným vystěhováním do pohraničí, perzekucemi celých rodin, třeba změní pohled na svět. Musí ovšem chtít, a třeba na to přijde, v čem a kde je prapůvod všech do dnes přetrvávajících špatností. Ano, o brumovský pivovar se správně bije, ví ale že do pivovarů se neinvestovalo ze zásady, protože mělo zbýt jen několik největších? Ví, kolik jiných pivovarů se stejnou historií a dalších památek, soudruzi komunisti zničili, zdevastovali? A s tímto začali pěkně zostra hned po r.1948.


napsal(a): pivo [Odpovědět]

Hans

pátek, 31. leden 2014
16:56

No tak ať se mladej soudruh opta starších soudruhu co udělal bolševik za totáče s některými zámky a hrady(rozpadajíci se JZD a sklady nepotřebnýho bordela).
Pak ať něco mele petrolin.


napsal(a): Hans (thecureman(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Adsense

18. duben 2024
06:35


posted by: Inzerce

Záhada

pátek, 31. leden 2014
18:05

to Hans: Kdo je schopný vyplodit takovýto komentář?
Hans ze Zlech? Ten asi těžko..Tohle by spíš sedělo na toho z Azylu


napsal(a): Záhada [Odpovědět]

ať je to kdo je to

pátek, 31. leden 2014
22:31

to Záhada: Ale má pravdu ten chlapec, nejvíce pámátek zničili komouši, pak Husiti... Ze zámku JZD? Z tvrze sípka? Hrad rozbourat a z kamení udělat družstevní stodolu? Jdu blejt...


napsal(a): ať je to kdo je to [Odpovědět]

hroch

sobota, 1. únor 2014
13:01

hroch

to Záhada: V republice se nachází zhruba 300 tis. nositelů jměna Jan, zhruba každý čtvrtý je mezi známými nazýván Hanz, neboli Honza německy, proč máte zrovna někoho kdo se anonymně přihlásí viz nesmyslá emailová adresa, potřebui spojovat s lidmi co sem občas přispívají. Navíc oba dva se vždy píší Hanz. Jinak sám jsem Hroch, Jan, Honzík, Jeňouch, Hanz, Hanýz, Honzíček, Jeníček atd..


napsal(a): hroch [Odpovědět]

pivo

čtvrtek, 30. leden 2014
21:26

pivo

Václava Lysáka již delší dobu sleduji a moc mu fandím v boji za záchranu krásného brumovského pivovaru. Vdyť už jen historie tohoto pivovárku by nikoho, a nejen místního, natožpak místní mocipány neměla nechat v klidu nad současným stavem, v jakém se pivovar po několikerém střídání různých majitelů nyní nachází. Rád bych i já jakkoliv napomohl k nápravě. Ano, v tomto! s V. Lysákem souhlasím.


napsal(a): pivo [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI