Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Kde že loňské Pivní cesty jsou...

[pondělí, 11. duben 2011]

V návštěvní knize se objevil smutný vzkaz pana Karola Puschenreitera, sládka pivovaru Sessler Trnava:

Dobrý večer,

milovníkov piva a hlavne výrobcov piva by som touto cestou chcel varovať pred pánom Václavom Fialou z Plzne, tel. +420 722 017 083. Ide o podvodníka využívajúceho dôveru malých pivovarov a predajcov piva. Spoznal som sa s ním na Slovensku v Martine na výstave, kde mu zachutilo naše pivo. V roku 2010 si u nás zakúpil pivo a prehovoril ma, aby som mu KEG-y nezálohoval, že do mesiaca ich vráti. Bolo to v dubnu 2010. Odvtedy zmenil telefónne číslo, neustále sa vyhovára, KEG-y nechce vrátiť, nedvíha telefoń a na emaily neodpovedá. Skrátka, náš pivovar Sessler v Trnave na Slovensku prišiel o 5 (slovom päť) KEG-ov. Je to smutné, že existujú medzi zberateľmi a pivnými priaznivcami ľudia, ktorí sa chcú obohatiť na základe pivnej spolupatričnosti. A tých sekier má viac. Z tohto dôvodu všetkých pivovarníkov a predajcov piva vážne VARUJEM pred pánom Václavom Fialou z Plzne. Ak ho poznáte, radšej na neho zabudnite.

K. Puschenreiter +421 911 700 352

autor: pi | Blok 20:49 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

velbloud

úterý, 12. duben 2011
08:31

velbloud

Hmmm, velice zajímavé. Stal se mi podobný případ, i když v obráceném smyslu. Před časem jsem provozoval hospodu na Tachovsku, jako zastánce malých pivovarů jsem si vybral na čep jeden dobrý pivovar nedaleko Domažlic, upozorňuji předem, že jsem s nimi žádnou smlouvu o odběru piva neměl, pronajali mi pouze výčepní zařízení. O tácky a logované sklo jsem musel vyloženě prosit (chtěl jsem vše mít stylové a ne točit pivo do G sklenic…) KEG sudy jsou u nás zálohované na 1000,-Kč/ks, když jsem objednával pivo, musel jsem samozřejmě zálohu zaplatit. Po čase jsem však musel hostinskou činnost v této vesnici ukončit, pro neshody s majitelkou domu, která mnou zavedenou hospodu posléze pronajala jiným nájemcům, ti se rozhodli pro „lepší“ pivo (G).
S pivem z výše zmíněného pivovaru jsem nikdy žádné problémy neměl, i většině mých štamgastů chutnalo, někteří dokonce dojížděli i z okolí. Když jsem končil, tak jsem vše zapůjčené pivovaru vrátil, odvezli si tehdy i 5 zálohovaných sudů, s tím, že pracovník neměl u sebe finanční hotovost a slíbil mi, že peníze za sudy mi poté pošlou na účet. Do dnešního dne jsem nic nedostal, bohužel. Nepomohly telefonáty, mimochodem na propagačním oddělení mi řekli, že s tím nemají nic společné, ať se obrátím jinam. Řiditel pivovaru byl jednou v Itálii, po druhé měl zlomenou nohu atd. Na několik mailů, které jsem psal, také žádná odpověď, omluva, ani vyjádření. Je to smutné, pivovaru nehodlám žádným způsobem škodit, ale jak se říká „pořádek dělá přátele“a 5000,-Kč za sudy není zanedbatelná částka.


napsal(a): velbloud [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI