Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Nejlepší pivo čepují reprezentanti z Vrčeně

[čtvrtek, 15. červenec 2010]

Ve středu 15. července odpoledne přijel objednaný autobus k hostinci Na Faře, aby spolu s nájemcem hostince Janem Moravcem naložil vybrané reprezentanty a odvezl je do plzeňského pivovaru, kde pro ně byla připravena prohlídka celého areálu, vč. degustace. Cestou do Plzně vyhřátý autobus ve stylu pojízdné sauny naložil ještě další štamgasty z okolních hospůdek, tak bylo veselo, cesta rychle utekla.

Foto

Po prohlídce varny, kde jsme se téměř upekli, následovalo příjemné ochlazení ve sklepě a ochutnávce pěnivého moku. Po ukončení prohlídky a snědení guláše připravil organizátor hned tři soutěžní akce, do kterých se muselo nominovat po dvou lidech z daných týmů.

Foto

Hod šipek a poznávání vzorků piv jsme sice nevyhráli, ale ve třetí soutěži „O nejlepšího výčepního“ nemáme na jižním Plzeňsku konkurenci. Kapitán našeho mužstva Jan Moravec, který samozřejmě nesměl soutěžit, nominoval za sebe Tomáše Pečenku a Jiřího Stroleného st. Tito hoši dostali od kapitána instrukce, jak se má správně točit čudlíkama a jeho rady nepřišly na zmar. Takže u vyhraného soudku piva nazdar!

Foto

Zdroj: Vrčeň.cz | Autor a foto: Petr Mašek

Já bych snad jen doplnil, že se jedná o projekt Gambrinus ŠtamGast, kterým pivovar odměňuje své dvorní fanoušky a umožňuje jim v návštěvnickém centru Gambrinus nahlédnout do tajů piva Gambrinus (z textu PPas) - tedy hostinský, který točí nápoj značky gambrinus vybere k sobě pár štamgastů, rozuměj lemtačů Gh. Jak vidíte na fotce, Ti lidé jsou vlastně šťastní, i když za draho pijí ve své hospůdce podřadné "pivo" - a tak to má? být...

Foto

P.S.: Ten vyhraný soudek jim moc přeju a ani malinko nezávidím :)

autor: Chody | Blok 17:48 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Tchoř

středa, 21. červenec 2010
22:16

Proč mi na druhé fotce s výjimkou druhého šťastlivce zprava připadají všichni takoví nějací připosražení? To má G11 takový vliv na krční páteř? (Jmenovaný druhý zprava asi podle (ne)opálení červené tričko G často nosí, tentokrát si je asi omylem nevzal). :-)


napsal(a): Tchoř [Odpovědět]

Njorloj

středa, 21. červenec 2010
09:41

Njorloj

Z tý první fotky mi nejprve přišlo, že vyhráli zájezd do Spolany Neratovice


napsal(a): Njorloj [Odpovědět]

Adsense

19. duben 2024
21:49


posted by: Inzerce

Trhac

sobota, 24. červenec 2010
13:11

Trhac

to Njorloj: Taky sem si říkal, pivovar to fakt moc nepřipomíná:-D


ICQ: 276990904

napsal(a): Trhac [Odpovědět]

Dan

sobota, 17. červenec 2010
10:18

Dan

Chudáci, je mi jich vážně líto...

Čekal jsem že článek bude mít šťastnější konec.
Že třeba autobus na zpáteční cestě zastavil v nějakém minipivovaru a po ochutnání piva se všem rozsvítilo :D


napsal(a): Dan [Odpovědět]

moreli

pátek, 16. červenec 2010
11:58

moreli

Proč ti lemtači G nemají na sobě ta "krásná" rudá trička s logem G a nápisem štamgast?:-) Minulý pátek jsem jednoho viděl, zastavil v Audině před hospodou kde jsem seděl, a musel si myslet, že jsem se asi zbláznil, jak jsem se na něj tlemil :-D.


napsal(a): moreli [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI