Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Pohádkové pivo v novém pivovaru

[pondělí, 9. listopad 2009]

Pivovar Belveder v Železné Rudě Vás srdečně zve na poslední víkend v listopadu letošního roku od 27.11. - 29.11. na dvě akce.

V pátek 27. listopadu proběhne od 16.hodin slavnostní otevření nového pivovaru. Po roce se nám podařilo prodat 2 hl varnu s technologií a postavit pivovar nový s varnou na 5,5 hl. Pivovar bude dle staletých tradic i vysvěcen a pokud vše dobře dopadne, otevře jej senátorka JUDr. Jiřina Rippelová a senátor pan

Jiří Papež.

Pozváni jsou i další čestní hosté a celebrity. Pro milovníky typických českých jídel bude připravena pravá šumavská zabijačka. K zapití nejen špičková piva našeho pivovaru, ale i dalších malých pivovarů Plzeňského kraje.

Večer zahrají k tanci a poslechu Bráchové a Obšuka, což je Oblíbená šumavská kapela a sexu podle let muzikantů na hony vzdálená.

V sobotu 28. listopadu 2009 od 13 hodin proběhne 2.ročník celostátní soutěže malých a

domácích pivovarů o "Pohádkové pivo r. 2010".

Soutěžit se bude ve čtyřech karegoriích: světlý ležák, polotmavý ležák, tmavý ležák a speciální pivo. Porota by měla být sedmičlenná, z toho pět profesionálů a dva laici.

Vyhodnocení proběhne mezi 18. - 19. hodinou a ceny, které předají pohádkové bytosti, budou rovněž pohádkové.

Večer proběhne s živou hudbou Veselý čtyřlístek Pepíka Doubka z Chlumčan, která bude hrát nejen k poslechu, ale i tanci. Zpestřením večera by se měla stát bohatá tombola a mikulášká nadílka.

Přihlášené pivovary, které se chtějí soutěže účasnit, nebudou platit žádné startovné. Jejich jedinou starostí bude do 12:00 hod. 28.11.2009 dodat soutěžní vzorky osobně, poštou či PPL v obalech skleněných či PET v celkovém množství 5 litrů. Pak prosíme o nějakou

cenu do tomboly a je na každém pivovaru, zda-li něco věnuje vč. piva a nebo ne.

Pro zájemce je zajištěné ubytování za 200 kč + 9% DPH + 2 kč poplatky obci, což činí 220 kč na osobu a noc.

V případě zájmu je možná i snídaně formou bufetu za 80 kč + 9% DPH, celkem za 87 kč.

Pro každý pivovar, kdy se účastní i jeho zástupci je připravena šumavská zabijačka pro dvě osoby zdarma.

Myslím, že to jsou podmíny, co se financí týče ideální a jsem přesvědčen, že ani jedna pivovarská soutěž v ČR takové podmínky nemá.

Prosím o zaslání závazných přihášek na tento mail (hotelgradl(zav)email.cz) a i závaznou rezervaci ubytování bez či vč. snídaně a počet osob. My Vám obartem vše potvrdíme.

Po velmi dobrých ohlasech v roce 2008 ,jsme se rozhodli tuto kamarádskou, přátelskou a i prestižní soutěž opakovat a vytvořit novou tradici v období,kdy nás zanedlouho postihne vánoční shon, úklidy, nakupování dárků na poslední chvíli, přeplněné ulice, obchody a prázdné hospody.

My bychom výše uvedený víkend chtěli s Vámi prožít v obráceném gardu, klídku, pohodě, dobrém jídle a pití a přeplněné hospodě.

Srdečně zve

Fanda Strnad starší Sudety - zkratka FSSS

Horský hotel a pivovar Belveder Železná Ruda

autor: Belveder | Blok 12:06 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI