Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Pivní inzerce

[sobota, 11. říjen 2008]

Pivní.info nově umožňuje podat inzerát týkající se piva, tedy povětšinou sběratelům pivních a pivovarských suvenýrů. Ale nejen jim. Třeba budou chtít něco prodat či koupit i pivovarští. A jistě něco sháníte (či Vám přebývá) i Vy, vážení čtenáři PI.

Takže jak na to? Vy, kteří jste již na PI zaregistrovaní či se kvůli inzerátu zaregistrujete, můžete vkládat inzerát sami. Postup je prakticky stejný, jako když píšete blok (návod zde...)

Po přihlášení najdete v levém menu Administraci, kde najedete myší na Vložit, vyskočí Vám menu, kde zvolíte první nabídku Pivní blok/Inzerci. V tuto chvíli můžete psát Pivní blok. Pokud ale místo kategorie bloku, která je shodná s Vaším nickem, zvolíte Pivní inzerci, můžete již psát svůj inzerát. Do vlastního textu doporučuji napsat nějaký kontaktní údaj. Inzerát musí mít nadpis, vlastní text a můžete přiložit i jednu fotografii (podmínky pro fotografii je shodná jako u Pivních bloků. Pak už stačí zmáčknout tlačítko Post a Váš inzerát je publikován.

Inzerát samozřejmě můžete dle libosti upravovat postupem: Administrace - Upravit - Pivní blok/Inzerci.

Podávat inzerát samozřejmě může i ten, který se nechce na PI registrovat. Potom, ale musí svůj inzerát poslat mailem. A já se postarám o jeho publikování.

Doufám, že Vám pivní inzerce bude přínosem a budete jejích služeb hojně využívat.

autor: Chody | Blok 18:56 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI