Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Pivní ročenka 2015 dobývá hospody a pivotéky

[středa, 1. duben 2015]

Událost číslo jedna nejen v celých Čechách, nejen na Moravě, dokonce nejen ve Slezsku, ale i v okolních zemích.

Tradiční Pivní ročenka již co nevidět vyjde! Všem na vědomost se dává, že zavedené české vydavatelství Baštan, ve spolupráci s proslulým a všemi mastmi mazaným šéfredaktorem Romanem Holoubkem, pro pivaře a textové fajnšmekry připravilo opět jejich oblíbenou lahůdku – Pivní ročenku 2015. Pivní ročenka 2015 číslem ročníku dokonce překonává loňskou rekordní Pivní ročenku 2014! Je opět plná téměř geniálních a poctivých textů, které mají dostatečný říz, na jaké jsou její nároční čtenáři zvyklí. Je psaná podle původních pravidel českého pravopisu.

Pro letošní jedinečnou ročenku okolo sebe sestavil namazaný šéfredaktor tým spolupracovníků, kteří předčí jakýkoli tým, který tady kdy okolo ročenky vznikl. K již osvědčeným a nikdy neumdlévajícím autorům přizval podmazaný šéfredaktor i nové výrazné osobnosti, které přispěly lvím podílem na jedinečnou tradiční a přitom novátorskou originální zábavu. Zábavu při poučném čtení, které není suché, proto také doporučujeme u prohlížení obrázků a luštění písmenek popíjet originální (české, moravské, slezské, či jiné) pivo.

Ryzí zdroj cenných informací a originální chytré zábavy dostanete v každé opravdu dobré pivotéce, restauraci i pivnici. Hospoda (pivotéka, bar, pivnice, …), která nemá vedle výčepu ročenku je nejen zaostalá, ale nezaslouží si nic jiného než vaše opovržení a odchod do kultovní legendární hospody s geniální ročenkou. Jedině pokud jsme vzdělaní, tak nechlastáme, ale oduševněle popíjíme svých deset a více piv za večer.

Ročenka je stále tištěna na poctivém papíře bez jakýchkoli náhražek, receptura jeho výroby však byla na četné žádosti čtenářů vylepšena – papír tak již není křídový, ale tradiční drsnější, přitom ale dostatečně příjemně jemný. Stránky věnující se chuťovými charakteristikami piv, která byste neměli vynechat (protože nás jejich výrobci při vydání ročenky poctili svými penězi), jsou parfémované po jednotlivých pivech. Při podrobnějším zkoumání zajisté poznáte aroma svého oblíbeného nápoje, kdo si lízne, možná sice zprvu ucítí mírně papírovou (lepenkovou), ale v základu přímočaře sladově-chmelovou! A pozor – tradiční novinka: Posledních padesát stránek s logy pivovarů, které nás tentokrát zapomněly sponzorovat, jsou navíc opatřeny perforací pro jejich snadnější vytržení a možné alternativní použití.

Vzdělaností k osvětě. Neboli pijeme, abychom byli vzdělaní.

Tiskovou zprávu sestavili ve stavu střízlivém Jiří Kaňa a Roman Holoubek dne 1. 4. 2015

PS: Postavíme se i na hlavu, abychom vás zaujali :-)

Pivní ročenka 2015 dobývá hospody a pivotéky

autor: Roman Holoubek | Blok 22:20 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Rosťa

sobota, 23. květen 2015
07:57

Rosťa

neoluxor.cz/popularne-naucna/pivni-rocenka-2015--229520


napsal(a): Rosťa [Odpovědět]

yerka

čtvrtek, 2. duben 2015
08:01

yerka

Otázkou je, zda zprávy o Pivní ročence 2015 nejsou aprílem :-)


napsal(a): yerka [Odpovědět]

Adsense

19. duben 2024
07:47


posted by: Inzerce

yerka

čtvrtek, 2. duben 2015
08:21

yerka

yerka: Tak o apríl nejde, právě jsem Pivní ročenku 2015 u vydavatelství Agriprint s. r. o. (dříve Vydavatelství Baštan) objednal. :-)


napsal(a): yerka [Odpovědět]

Roman Holoubek

čtvrtek, 2. duben 2015
08:32

Roman Holoubek

yerka: Tomu říkám zodpovědný přístup. Díky za celý tým :)


kratoska15

čtvrtek, 2. duben 2015
19:55

kratoska15

yerka:
Tak nevím, ale já tam žádnou 2015 ročenku nenašel, je tam jen 2014


napsal(a): kratoska15 [Odpovědět]

Roman Holoubek

čtvrtek, 2. duben 2015
20:46

Roman Holoubek

kratoska15: Díky za upozornění. To je pravda. Titulní strana se nyní tvoří. Ale brzy to napravíme a bude vše v pořádku. Vydání ročenky 2015 není apríl. Aprílem je jen podoba této TZ, která si dělá legraci z nedávno zde zveřejněné TZ jednoho nejmenovaného pivovaru z Karlovarského kraje. :D


yerka

čtvrtek, 2. duben 2015
20:55

yerka

kratoska15: Objednal jsem si jí mailem a z Agriprintu mi dnes dopoledne napsali, že na Pivní ročence 2015 právě pracují, a až vyjde, rádi mi jí pošlou.


napsal(a): yerka [Odpovědět]

pivo

čtvrtek, 2. duben 2015
21:49

pivo

Roman Holoubek: Ano Romane, hned mě na začátku čtení propagace nové ročenky napadlo, že se určitě dočtu nějaké perly, něco ve smyslu "jedině my víme, co se vám líbí, co chcete číst". A je to tam v pěkné koncentraci. Nicméně Pivní ročenku 2015 si koupím a věřím, že v ní bude čtení minimálně tak dobré, jako v těch předešlých.


napsal(a): pivo [Odpovědět]

Chody

čtvrtek, 2. duben 2015
07:15

Chody

Bravo. A pak že to nepůjde ::lol


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Rosťa

středa, 1. duben 2015
23:03

Rosťa

A co áleje? Jak v těch bude? :-)


napsal(a): Rosťa [Odpovědět]

pivo

čtvrtek, 2. duben 2015
21:59

pivo

Rosťa: V álejích momentálně leje a leje a až přestane, bude v nich možná i nabito (myslivci, pytláci, příslušníci ozbrojených sborů).


napsal(a): pivo [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI