Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Toužíte také po vlastním minipivovaru ? Postavte si ho sami !!

[středa, 26. listopad 2014]

Stavebnicové minipivovary BREWORX MODULO

::alt

Snadná cesta k vlastnímu komerčnímu minipivovaru

Revoluční řešení komerčního minipivovaru představilo nedávno výrobní konsorcium České minipivovary . Do své nabídky restauračních minipivovarů zařadila stavebnicový systém linky výroby piva, prodávaný pod názvem BREWORX MODULO.

stavebnicový minipivovar

Minipivovary BREWORX MODULO se odlišují od tradičně řešených minipivovarů především tím, že jsou řešeny jako stavebnice. Zákazník zakoupí minipivovar jako sestavu vybraných hotových modulů, které si ve svém prostoru již sám sestaví do funkčního celku. Díky nápaditému řešení není k sestavení pivovaru potřeba žádných specialistů, bez nichž je nemyslitelná výstavba tradičně řešeného minipivovaru. Zákazník tedy ušetří za náklady na projektanty, svářeče, montéry, chladírenské techniky, elektrikáře i stavební dělníky.

Kvasné jednootky MODULO

Všechny moduly jsou propojené pomocí pružných speciálních potravinářských hadic s rychlospojkami. Navíc jsou umístěny na kolečkách, takže změna umístění jednotlivých nádob, varny a dalších částí pivovaru je záležitost několika minut.

Na začátku stačí pro spuštěná výroby piva pořídit si minipivovar BREWORX MODULO v základní sestavě, která zahrnuje tyto moduly :

- Mačkadlo sladu

- Varna BREWORX MODULO

- Jedna nebo několik kvasných jednotek MODULO FUIC

- Vzduchový kompresor se vzduchovými filtry

- Mobilní čerpadlo

Postupně je pak možné snadno minipivovar rozšiřovat o další moduly, kterými mohou být další kvasné jednotky, jednotka chlazení mladiny, CIP stanice, regenerátor kvasnic, výčepní tanky, myčka a plnička kegů, plnička lahví a další zařízení.

minipivovar Modulo

Je možné zvolit systém pro výrobu piva z tradičních surovin, anebo jednodušší pro výrobu piva z koncentrátů. Produkční kapacita minipivovarů BREWORX MODULO začíná na 56 hl piva ze rok a končí na 9000 hl piva za rok, takže pokrývá praktickou potřebu od nejmenších hospůdek až po dosti velké restaurační sítě.

Velmi zajímavou možností je volitelné rozšíření minipivovaru BREWORX MODULO o zařízení k výrobě nápoje cider , anebo přímo pořízení cidérky CIDERLINE MODULO bez minipivovaru. Vzhledem k tomu, že poptávka po cideru v českých podnicích značně stoupá a výrobců výrobních zařízení pro produkci tohoto nízkoalkoholického ovocného nápoje u nás není mnoho, se jedná o přidanou hodnotu, kterou nelze opomenout.

Výrobce se netají ceníky svých zařízení, takže zájemci o výrobu vlastního piva anebo nápoje cider se mohou ihned seznámit s cenou potřebných zařízení systému MODULO. Zde jsou potřebné odkazy :

Ceníky minipivovarů BREWORX MODULO

Ceníky cidérek CIDERLINE MODULO

Obecný popis minipivovarů BREWORX MODULO

Obecný popis cidérek CIDERLINE MODULO

Toužíte také po vlastním minipivovaru ? Postavte si ho sami !!

autor: mobilnipivovary | Blok 14:41 [permalink] [reaguj]


Diskuse byla uzavena!

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI