Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

březen 2020

Archiv novinek z blogu ambientního světa již od roku 2004.


Archiv březen 2020


Budoucnost minipivovarů

[úterý, 31. březen 2020]









Tajemství a chuť jihotyrolského piva

[pondělí, 30. březen 2020]

Minipivovar U Stočesů navázal na tradici

[pondělí, 30. březen 2020]








[Kytín] 09:00 [permalink] [reaguj]





Pivovar Hubertus vymění hospodám sudy

[čtvrtek, 26. březen 2020]

Vážení obchodní partneři,

Pivovar Hubertus Kácov reaguje na současný stav, který dopadl na všechna česká restaurační zařízení. V zájmu minimalizace škod během jejich nuceného zavření kvůli epidemii koronaviru, budeme nabízet svým zákazníkům výměnu sudů po datu expirace za čerstvé. Sudy musí být nenačaté a řádně označené s čitelným datem expirace.

Naším cílem je v současné těžké situaci podpořit a pomoci jim tím, že vezmeme část jejich ztrát na sebe. Věříme, že i tuto obrovskou krizi ve velké většině přežijí a v okamžiku odvolání současných opatření jim budeme schopni pomoci se rychle opět postavit na vlastní nohy.

Zdroj: e-mail


[Pacov] 09:25 [permalink] [reaguj]









Vážení odběratelé!

Měšťanský pivovar v Poličce, a.s. v souvislosti s plošným zákazem provozu restaurací kvůli epidemii koronaviru oznamuje, že svým smluvním odběratelům umožní po znovuotevření provozoven nenačaté sudové pivo po datu expirace odebrané v období mezi 4. a 14. březnem, v rámci jejich podpory vyměnit za čerstvé.

Odběratel, který chce uplatnit reklamaci, se musí prokázat fakturou z tohoto období. Akceptovány budou jen sudy s neporušeným víčkem s danou expirací.

Zdroj: e-mail








Zachraňte svůj pivovar

[čtvrtek, 19. březen 2020]

Máte svůj oblíbený pivovar, podnik, minipivovar a chcete sem chodit na pivo i po skončení této mimořádné situace? Zkuste ho v těchto těžkých chvílích podpořit. Kupte si jeho pivo domů, jistě Vám ho rádi i přivezou či poskytnou jinou výhodu. Nenechte je padnout jen proto, že v hitlermarketu koupíte lahváče za půldarma.

Klidně do diskuse pište, jaké má který pivovárek podmínky. Ať víme jaké jsou možnosti. Třeba zjistíte, že máte za rohem možnost nákupu výborného piva, které by jinak skončilo v kanálu.

Přejeme Vám přežití této nepříjemné situace v klidu a pohodě a v létě snad již budou obležené zahradňačky...


[Litovel] 08:25 [permalink] [reaguj]









[Svijany] 14:48 [permalink] [reaguj]


Volná kapacita stáčírny

[úterý, 17. březen 2020]

Vážení přátelé, hospody jsou zavřené, zákazníci přecházejí na lahvové pivo. Nabízíme proto zájemcům volnou kapacitu naší automatické lahvovací linky. Pokud nemáte vlastní stáčecí zařízení, kontaktujte nás a určitě se domluvíme. Pro vaše pivo si můžeme i přijet. Zpět vám přivezeme již stočené lahve. Pokud jste dosud prodávali jen sudy, zkuste nabídnout zákazníkům i lahve. Stáčíme do lahví NRW a OW.

Bližší informace na tel: 602245092, p. Kiriakovský

Volná kapacita stáčírny


Strana 1 z 2 » »»
1 2

PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI