Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Revoluční pivní wellness

Akce, kde se dá přičichnout k dobrému pivu


verze pro tisk

Revoluční pivní wellness

Revoluční pivní wellness

Pod tímto názvem otevřela firma Spa Beerland v pondělí 28. června první pobočku svých originálních pivních lázní v Praze, v Revoluční ulici. V minulosti firma postupně otvírala tento typ lázní v "lázeňském" trojúhelníku - Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně, v současnosti se rozšiřuje do Prahy (kde hodlá další lázně otevřít na podzim) a do Plzně.

Vstup
Vstup

V čem jsou ale pražské lázně unikátní? Jsou to první tankové lázně, neboť pivo k procedurám i k pití se čepuje rovnou z tanků. Měděné tanky jsou z pera firmy LUKR a pivem je 11° Mušketýr z Krušovic. Originální sklepní prostory byly restaurovány na luxusní 5* podnik s interiérem z ořechového a dubového dřeva. Doplněny jsou originálními ručními výrobky českých řemeslníků. V několika místnostech jsou umístěny dubové vany, kde návštěvník absolvuje koupel v tankovém pivu, pivních extraktech a bylinkové pivní směsi.

Recepce
Recepce

K tomu může neomezeně konzumovat světlé či tmavé pivo a přikusovat pivní chléb, mimochodem, velmi dobrý. Po cca dvacetiminutovém "máčení" následuje relaxace na lůžku z pšeničné slámy. Komu by to nestačilo, může si objednat i proceduru v originální cedrové sauně s chmelovými esencemi a poté se jít ochladit do boxu s výrobníkem ledu a dubovým vědrem. Součástí lázní je i obchůdek s kosmetikou a pivní fontánou.

Vany
Vany

Další fotografie



[Jana Běhounková] [Zobrazeno 1377x] [30. červen 2021]
[Události] [comments: 3] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Dwarf

čtvrtek, 1. červenec 2021
17:34

Dwarf

možná budou Krušovice lepší ke koupání než k pití ::lol ale zkoušet to nebudu...


ICQ: 131508397

napsal(a): Dwarf [Odpovědět]

Jana

čtvrtek, 1. červenec 2021
19:22

Jana

Dwarf:
Taky jsem si to myslela, ale nakonec jsem byla mile překvapená. Ten Mušketýr z tanku se dá.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Adsense

19. březen 2024
09:46


posted by: Inzerce

Sekal

pátek, 2. červenec 2021
14:15

Sekal

Jana: Nefiltrovaný Mušketýr je dobré pivo, nebo aspoň bylo před pár lety na Šalandě v Řepích. Do Řep to mám ovšem daleko a zbytkem produkce nehodlám zatěžovat svoje játra.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI