Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Ježkovy voči

Hospody, hospody a restaurace ...


verze pro tisk

Ježkovy voči

Ježkovy voči [p1130]

Nový bar Ježkovy voči v centru Prahy. Netradiční interiér, pivíčko z minipivovaru a lidové ceny.

Poblíž Václavského náměstí byl nedávno otevřen nový podnik zvoucí se Ježkovy voči. Interiér je laděn do retro stylu 70 let. Posadit se můžete v pohodlí vlakového kupé ČSD, popíjet na sedačkách z letadla, tramvaje, nebo se postavit k žehlícím prknům. Určitě si vyberete a vychutnáte si pivečko z posedu, kde Vám bude nejlépe. A to pivo pro Vás uvařili páni sládci v pivovaru Zichovec.

Exterier
Exterier

Za barem jsou 3 pípy. Na čepu pak stálice Krahulík 12, klasický spodně kvašený ležák plzeňského typu, vařený na jeden rmut z nejkvalitnějších moravských sladů a chmelený Žateckým poloraným červeňákem. Na další pípě se pyšní Magor 15, polotmavý speciál, jenž má velice plnou chuť, kterou obstarává směs karamelového a českého sladu. Hořkost je dána dvěma druhy žateckého chmele a chmelí se čtyřikrát. Třetí pípa je, tj. každý měsíc můžete ochutnat, co dobrého zrovna v Zichoveckém pivovaru připravili. Aktuálně na čepu Mosaic ALE, lehce citrusové, svěží pivo typu American Pale Ale.

Výčep
Výčep

Ježkovy voči jsou dostupné všem generacím a podporují to jak interiérem tak lidovou cenou. Pivíčko si zde dáte za 37 kaček. Každý den od 13 do 16 hod můžete přijít na denní snack menu za 95,- (sendvič, domácí limonáda a espresso). V hospůdce jsou dva salónky, které pojmou 15 až 20 pivních nadšenců a hlavní místnost s kapacitou 50 osob. Koncem března se otevře zahrádka ve vnitrobloku - netradiční sezení s grilem, kde si každý ogriluje, co si přinese. Nechte se překvapit.

Jako ve vlaku
Jako ve vlaku

Každý měsíc se zde budou konat pivní degustace, kde ochutnáte několik čepovaných speciálů i piv lahvových. K tomuto Vám připraví tapas pochoutky ve formě nakládaných sýrů, sušených šunek a domácích pomazánek. Pro oslavence jsou určeny narozeninové vouchery, kdy si,kromě degustace, můžete prohlédnout zákulisí baru a natočit pivo pro sebe i své přátele.



[Pivní.info] [Zobrazeno 4704x] [21. únor 2018]
[Restaurace] [comments: 4] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Sekal

čtvrtek, 22. únor 2018
17:23

Sekal

Jen houšť, zajdu se rád podívat, interiér je zajímavý a hravý, ale úplně si nedokážu představit, že kalím celý večer na sedadle z letadla a pivo stojí na tom vachrlatém sklápěcím stolku. Nebo na kinožidli celý večer s pivem v ruce.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Petr Tuček

středa, 21. únor 2018
19:01

Majitel by si měl udělat především pořádek ve vlastním chlívečku! Otvíračka uváděna od 13:00 na fcb, přímo na vlastních stránkách až od 14:00... Taktéž (od)polední menu od 13:00 asi nebude to pravé ořechové. Navíc cena 37 Kč za pivíčko smrdí průserem, jedná se o obsah 0,3 - 0,4 litru dle druhu piva. Klasický půlitr tu zjevně netočí :-(


napsal(a): Petr Tuček [Odpovědět]

jiri.kana

středa, 21. únor 2018
18:06

jiri.kana

To Bautzen retro (koženkové Béčko) je super. To bych bral i doma :-)


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Felčar

středa, 21. únor 2018
15:11

Felčar

Tři piva na čepu a ještě ze stejného pivovaru, tak to není nic moc.


napsal(a): Felčar [Odpovědět]

Adsense

19. březen 2024
07:41


posted by: Inzerce


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI