Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

PR osobností roku se stal Mikulášek z pivovaru Bernard

Co se píše o pivovarech a pivu


PR osobností roku se stal Mikulášek z pivovaru Bernard

[čtvrtek, 20. říjen 2011]

Skleněná věštecká koule pro PR osobnost roku má nového majitele. Vítězem letošního ročníku, a tedy i nositelem titulu PR Manager roku 2011, se stal Zdeněk Mikulášek z Rodinného pivovaru Bernard, kterého potleskem odměnil plný sál hotelu Corinthia Praha. Poprvé v historii rozhodla o vítězi přímá volba expertů – přes 200 účastníků odborné konference PR Summit 2011.

Původně se počítalo s vícekolovou volbou, ale k té nakonec nedošlo, protože Mikulášek obdržel jednoznačnou podporu více než 30 procent všech hlasujících. On sám se zdál nejvíce překvapen. Upřímně přiznal, že to nepovažuje ani tak za svou zásluhu jako za ocenění opravdovosti toho, co pivovar Bernard dělá.

Nejlepší PR akce jsou ty, které nevznikají primárně jako nutnost dávat o firmě vědět. Je to spíš tak, že cítíme potřebu něco změnit či na něco reagovat, a tomu v tu chvíli podřídíme naši komunikační kampaň. A zdá se, že tu opravdovost nám lidé věří,“ okomentoval volbu Mikulášek.

Výběr adeptů vzešel z dvacetičlenné poroty složené z profesionálů v oblasti PR, médií, zadavatelů i akademické sféry. Mezi sedmi nominovanými osobnostmi se kromě Mikuláška objevili Aleš Ondrůj ze Student Agency, mluvčí Vodafone Miroslav Čepický, šéf Ewing PR Jiří Hrabovský, ředitelka komunikace České spořitelny Klára Gajdušková, mluvčí PPF Milan Tománek a Pavel Vlček z ministerstva průmyslu a obchodu.

Největšího oborového summitu PR se zúčastnila zajímavá struktura delegátů, tvořená jak ze zástupců agentur, tak především in house manažerů komunikace. Díky tématu PR očima CEO představovali více než desetinu účastníků generální ředitelé firem napříč segmenty.

Zdroj: Euro | Autor: David Vagaday

http://www.euro.cz/id/2ojoamn3ptj112r51iyy1bwln/detail.jsp?id=104020&isfulltext=1


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

hroch

pondělí, 24. říjen 2011
08:04

hroch

PR osobnost roku pan Mikulášek je pro většinu z nás tváří neznámou. Ale s jeho prací se setkáváme často a je i hodně diskutovaná. Jaký to rozdíl v práci, mezi PR oddělení PU a Bernardu. V PU provařený tváře, které dokola lžou o "nejlepším pivu", a proti tomu "malý" pivovar, který se prezentuje jednou osobností a nebojí se komentovat i politiku.
Výsledek vnímání kampaní: PU, kdysi nejlepší pivo, ale asi je dobrý když to pánové Berka, Mareček a Hlaváček pořád tvrdí.
Bernard, to je to dobrý pivo, kde se majitel nebojí říct cokoliv, pivo je sice trochu dražší, ale dát si ho, se vyplatí.


napsal(a): hroch [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI