Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Šariš v elitnej spoločnosti najkvalitnejších pív sveta

Co se píše o pivovarech a pivu


Šariš v elitnej spoločnosti najkvalitnejších pív sveta

[středa, 7. září 2011]

Pivo Šariš je skvelým dôkazom toho, že aj lokálna slovenská značka sa môže úspešne etablovať a konkurovať najkvalitnejším pivným značkám na svete. Svedčí o tom úspech na prestížnej medzinárodnej súťaži Monde Selection, kde pivo Šariš uspelo už jedenásty rok za sebou.

Zlatú medailu získal tmavý Šariš 11% a dve strieborné medaily boli udelené pivám Šariš 10% a Šariš 12%. Kontinuálne oceňovanie kvality posunulo toto slovenské pivo do elitnej spoločnosti najkvalitnejších pivných značiek sveta.

Značka kvality Monde Selection je známa na celom svete. Svedčí o vysokej úrovni produktov, ktorá je potvrdená nezávislými porotcami z celého sveta. Len málo značiek piva sa môže každoročne pochváliť úspechmi, ktoré značka Šariš už jedenásť rokov po sebe dosahuje. Nepretržité oceňovanie nás už vlani posunulo do elitnej spoločnosti tých najkvalitnejších pivných značiek na svete, ktoré získali ocenenie Crystal Prestige Trophy. Je nám cťou, že môžeme zdieľať rovnaké uznanie ako najkvalitnejšie značky svetových výrobcov, tento rok napríklad – San Miguel, Bavaria, Budweiser, Club Colombia, Molson Canadian, Tyskie. Naši zákazníci a spotrebitelia si zaslúžia byť informovaní o úspechoch ich obľúbeného piva a nás to o to viac zaväzuje aj naďalej vyrábať pivo tej najvyššej kvality,“ uviedol na margo úspechu Ivan Seleštiansky, brand manažér značky Šariš.

Slávnostný ceremoniál, počas ktorého boli odovzdané ocenenia najlepším svetovým pivným značkám, sa uskutočnil v belgickom Bruseli.

Medzinárodný inštitút kvality Monde Selection vznikol v roku 1961 v Belgicku. Jeho cieľom je vytvorenie medzinárodných označení kvality, ktoré sú pre spotrebiteľa signálom, že si kupuje výrobok vysokej kvalitatívnej hodnoty. Nezávislosť je základnou črtou inštitútu. Monde Selection organizuje každý rok súťaž World Selections of Quality (Svetový výber kvality).

Pri hodnotení piva sa posudzuje jeho chuť, vzhľad, grafické stvárnenie etikety a jej informatívny charakter. Hodnotiaca komisia je zostavená zo štyroch tímov po piatich špecialistoch, ktorí pivo hodnotia nezávisle od seba podľa jednotlivých charakteristík. Na základe súčtu bodových ohodnotení sa stanovuje výsledné poradie.

Úspech na lokálnej i globálnej úrovni

Najobľúbenejšia a najpredávanejšia značka piva na východnom Slovensku je skvelým príkladom úspechu na lokálnej i globálnej úrovni. 36.1% spotrebiteľov na východnom Slovensku označuje Šariš za svoju hlavnú značku.

Zdroj: Pluska.sk | PR článok

http://www.pluska.sk/slovensko/spolocnost/saris-elitnej-spolocnosti-najkvalitnejsich-piv-sveta.html


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

yerka

středa, 7. září 2011
18:03

yerka

Já jsem měl možnost pít Šariš v letech 2002 - 7, když jsem pracovně byl na Slovensku a považoval jsem ho, spolu se Smädným mnichem (rovněž ze Šariše) v té době za nejlepší slovenské pivo. Oproti vyzkoušeným značkám jako Martiner, Corgoň, Topvar, Popper, Stein, Tatran aj.. Nevím, jak je na tom toto pivo dnes.


napsal(a): yerka [Odpovědět]

yerka

středa, 7. září 2011
18:05

yerka

to yerka: Zapomněl jsem na Zlatého bažanta, který mi nejel rovněž...


napsal(a): yerka [Odpovědět]

Krišot

středa, 7. září 2011
17:19

Krišot

Šariš v době chvíli po převratu se dal i pít, ovšem co s pivovarem provedl SABMiler, škoda mluvit. Euro pivům se vyhýbám jak čert kříži už léta, ale v sobotu jsem byl s kámošem na Gerlachu, po sestupu jsme to chtěli spláchnout a vyškovské březňáky co jsme měli v kufru už byly teplé, tak jsme zavítali do jediného lokálu v Poljance kde byl Šariš 10%. No byl to zážitek pro otrlé, vůbec nevím co do těch soutěží zasílají, ale určitě ne běžně dostupné pivo.Ještě jsme zkusili Prazdroj vyrobený na Šariši...škoda peněz za takový mok. :-(


napsal(a): Krišot [Odpovědět]

Adsense

29. březen 2024
03:24


posted by: Inzerce

Jana

středa, 7. září 2011
16:02

Jana

toto slovenské pivo do elitnej spoločnosti najkvalitnejších pivných značiek sveta.

To se tak výrazně zlepšilo??? Já si pamatuju, že při koupi tohoto piva bylo nutno vyfasovat i klíč od jisté místnůstky. :-)


napsal(a): Jana [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI