Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Letní limitovaná edice Birellu Polotmavého

Co se píše o pivovarech a pivu


Letní limitovaná edice Birellu Polotmavého

[úterý, 3. květen 2011]

Značka nejoblíbenějšího českého nealkoholického piva Birell uvádí na trh letní limitovanou edici Birellu Polotmavého. Vychází tak vstříc především ženám, které preferují tmavší variantu piv a také menší balení. Již nyní si tak mohou v restauracích dopřát Birell Polotmavý v nových třetinkových lahvích, v červnu je pak Polotmavý překvapí v třetinkových plechovkách, jež budou k dostání v obchodních řetězcích.

FotoAčkoli jsme teprve před pár dny oslavili velikonočními svátky a přivítali jaro, již nyní si můžeme vychutnat atmosféru léta. Značka Birell totiž pro své milovníky připravila letní limitovanou edici Polotmavé varianty. S tou se v podobě nových třetinkových lahví mohou její konzumenti od 1. dubna setkat v restauračních zařízeních. Od začátku června se pak v obchodních řetězcích Tesco a Billa za 15,90 korun objeví také Birell Polotmavý v plechovkách o objemu 0,33 l.

Rozšířením portfolia balení Birellu Polotmavého vycházíme vstříc všem našim zákazníkům, především ženám, které preferují menší velikosti svého oblíbeného nápoje. Díky třetinkovým lahvím a plechovkám se tak budou moci Birellem osvěžit kdykoli během dne, například při obědě, po sportovní aktivitě nebo na piknicích v přírodě,“ uvedla brand manažerka značky Birell Martina Kuncová.

Birell si čím dál častěji vychutnávají ženy. Kromě osvěžení, které jim přijde vhod zejména po sportovních aktivitách, ocení také nízký obsah cukru. Právě aktivní ženy si tak nyní mohou svůj oblíbený nápoj dopřát kdykoliv a kdekoliv. „Po sportovní aktivitě je nutné doplnit tělu dostatek tekutin, ale také vitaminy a minerální látky. Z minerálů bych zdůraznil zejména hořčík, který slouží jako prevence proti svalovým křečím. Právě nealkoholické pivo Birell obsahuje jak vitaminy skupiny B a zmíněný hořčík, tak i další zdraví prospěšné látky (např. polyfenoly s antioxidačním účinkem), jež pomáhají tělu při regeneraci,“ uvedl doc. MUDr. Zdeněk Vilikus z Ústavu tělovýchovného lékařství 1. LF UK a VFN.

Birell patří dlouhodobě k nejprodávanější značce nealkoholických piv u nás. Jeho polotmavá varianta byla veřejnosti představena teprve před několika měsíci, přesto má již dnes širokou základnu svých obdivovatelů, obzvláště žen. Ty preferují tmavší varianty piv před světlými. A díky novým třetinkovým obalům z limitované edice si budou moci polotmavý Birell dopřát kdykoliv a kdekoliv. Birell zaujme nejen lahodnou, lehce hořkou chutí s karamelovými podtóny, ale také svým složením – obsahuje totiž mnohé vitaminy a minerály. Pro aktivní ženy, které tráví volný čas v pohybu, je tak Birell ideálním nápojem pro dlouhodobé osvěžení.

Příjemné polotmavé léto vám přeje Birell!

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 15:09 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Masakr

úterý, 3. květen 2011
22:23

to Jana:Tam je to samej odborník tak nevím kde dělaj chybu a propaganda na jedničku,ale jak je vidět budou muset přijmout manažéry pro dámskou komunikaci:-),jste tu první vlašťovka a to pěkně podcenili,jen tak do nich:-)


napsal(a): Masakr [Odpovědět]

Masakr

úterý, 3. květen 2011
19:57

to Jana:asi si myslej,že tyhle bláboly žádná žena nečte:-)


napsal(a): Masakr [Odpovědět]

Adsense

23. květen 2024
16:31


posted by: Inzerce

Jana

úterý, 3. květen 2011
21:50

Jana

to Masakr:
Není to sice slušné, ale nedá mi to nevzpomenout známou poučku : Myslet, znamená h....vědět. :D Sorry


napsal(a): Jana [Odpovědět]

JardaK

úterý, 3. květen 2011
18:48

JardaK

Mě z nealka také nejvíc chutná Bernard Jantar, nicméně i Birell hodnotím velmi dobře. Jasný příklad toho, že svět je průměrný. O co větší močky mají jihoafričané výčepní, o to pitelnější mají nealko. Třeba kdyby se vykašlali na pivo a produkovali jen nealko, byla by z špatných pivovarů docela dobrá sodovkárna :)


napsal(a): JardaK [Odpovědět]

Masakr

úterý, 3. květen 2011
17:56

Hnedle to podpořej blábolem jak je to zdravý,to by se z toho jeden posral.A ke karamelovým tonům budou i plechové tradiční?V neděli jsem ho měl když jsem byl na kole a něco tak hnusnýho sem dlouho nepil,zlatej nealko bernard.


napsal(a): Masakr [Odpovědět]

Jana

úterý, 3. květen 2011
19:43

Jana

to Masakr:
Naprostý souhlas, zlatý nealko Bernard. Birella opravdu nemusím. Nevím, proč si nás, ženy, berou jako standard, že nám zrovna chutná. :-(


napsal(a): Jana [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI