Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Gambrinus pomáhá čistit Vltavu po vodácké sezoně. Přidejte se také!

Co se píše o pivovarech a pivu


Gambrinus pomáhá čistit Vltavu po vodácké sezoně. Přidejte se také!

[úterý, 7. září 2010]

Hlavní vodácká sezona skončila a na březích řek jsou stále patrné známky vodáckých radovánek. Proto se Gambrinus rozhodl podpořit akci Čištění Vltavy. Ta se uskuteční v sobotu 11. září od 9.00 hodin a pořádá ji Sdružení pro Vltavu ve spolupráci s Povodím Vltava, s.p., ČSOP a Nadačním fondem Veolia na Vltavě. Zapojit se může úplně každý, sraz je ráno v Novém Spolí. Na účastníky čeká kromě prospěšné práce také pivo Gambrinus, občerstvení a doprovodný zábavný program. Čištění Vltavy proběhne na vodácky nejexponovanějším úseku řeky Vltavy z Vyššího Brodu do Boršova.

Celý úsek řeky Vltavy bude při čištění rozdělen do sedmi částí. Gambrinus vypraví na akci dva rafty s posádkou, která se postará o úklid řeky v oblasti Českého Krumlova. Pro účastníky čištění Vltavy připravil Gambrinus také zábavný program. V sobotu večer se na tábořišti Spolí u Českého Krumlova rozezní živá hudba a k dispozici budou dvě zábavní atrakce G-City. Program je určen nejen pro účastníky čištění Vltavy, ale také pro širokou veřejnost a všechny příznivce vodáctví.

Gambrinus představil letos poprvé akci Léto na Vltavě, která zpříjemňovala vodákům splavování řeky. A protože si uvědomujeme, že je nutné se o přírodu starat po všech stránkách a nejen si ji užívat, rozhodli jsme se také zapojit se do akce Čištění Vltavy. Věříme, že lidé a zejména vodáci na tuto výzvu uslyší. Jako vždy si navíc s Gambrinusem užijí skvělou zábavu a dostanou jako odměnu pivo Gambrinus zdarma,“ uvedl František Korál, manažer společnosti Plzeňský Prazdroj.

Veškerý sesbíraný odpad bude uložen do kontejnerů, jejichž odvoz zajistí provozovatelé tábořišť, obce v jejichž katastru Vltava protéká a Povodí Vltavy, s.p..

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 09:51 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Dan

úterý, 7. září 2010
12:17

Dan

Je to jen další reklamní tah. Tato oblast je atraktivní ne jen pro vodáky a tak se tam chemička musí nějakou akcí zviditelnit. Krumlovský pivovar tam má i tak těžkou pozici. Stačí projít Krumlov a spočítat hospody s místním pivem.
Nejlepší na tom všem je, že odvoz odpadků zajistí provozovatelé tábořišť... Z toho je vidět, že jde víc o reklamu, než o vlastní úklid.
Stejně budou sbírat po březích hlavně PET lahve od pivních moček z velkopivovarů.


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Maty

úterý, 7. září 2010
17:04

to Dan:
Kdyby se pustili do úklidu Radbuzy nebo Mže, tak by to tak nevyznělo... Vlastně by to zapadlo. Tak hůrá na Vltavou a rovnou do Krumlova. Nápady v Gambáči nechybí, ale to, že na jeho chuť kdekdo nadává, asi nikomu nevadí. On to "marketing" dožene... A co když ne?


napsal(a): Maty [Odpovědět]

h.p

úterý, 7. září 2010
12:08

Reklama vždy vyzní nejlépe před cizím pivovartem...mrkněte se z Rašínova nábřeží na pivovar Staropramen,kdo má asi tak před ním veleplakát...
Nebo hospoda jménem Kozlovna v Popovicích,kde ale čepují konkurenci ze Smíchova..


napsal(a): h.p (hrubes.pivo(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Adsense

19. duben 2024
16:13


posted by: Inzerce

VozechV

úterý, 7. září 2010
10:01

VozechV

Chválehodné, ale trochu to vypadá jako provokace vůči českokrumlovskému pivovaru. Proč si rafty Gambrinus vybraly zrovna úklid v oblasti jejich města.


napsal(a): VozechV [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI