Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Gambrinus oslavil jubiljeního 3000 ŠtamGasta

Co se píše o pivovarech a pivu


Gambrinus oslavil jubiljeního 3000 ŠtamGasta

[čtvrtek, 24. červen 2010]

V pivovaru Gambrinus se sešli ocenění věrní ŠtamGasti z východních Čech. Je mezi nimi i třítisící jubilejní ŠtamGast

Branou pivovaru Gambrinus prošel jubilejní třítisící účastník programu Gambrinus ŠtamGast, kterým pivovar od června loňského roku odměňuje své dvorní fanoušky a umožňuje jim nahlédnout do tajů piva Gambrinus v návštevnickém centru Gambrinus. Stal se jím Jiří Jedlička, oblíbený štamgast z Restaurace Na pětce z Vamberku, který jako jediný štamgast měl a má v Restauraci Na Pětce vždy své místo. Spolu s ním se programu zúčastnilo celkem 42 vybraných milovníků Gambrinusu z východních Čech – 7 hospodských a 5 jejich věrných štamgastů.

Možnost poznat tajemství cesty Gambrinusu od výběru surovin, přes výrobu až po čepování tak díky programu Štamgast mělo již více než 3000 věrných ŠtamGastů. Velký zájem o program StamGast přiměl zástupce Gambrinusu k jeho rozšíření za brány Plzeňského kraje, kam směřoval původně. Nahlédnout „do kuchyně“ piva Gambrinus a prožít zábavné odpoledne s oblíbenou značkou mohou nyní štamgasti z celé České republiky.

Programu Gambrinus ŠtamGast se dvakrát až třikrát týdně zúčastní skupina pěti hospodských a pěti jejich nejvěrnějších štamgastů. Všichni společně absolvují návštěvu pivovaru Gambrinus a ochutnávku nefiltrovaného piva přímo z CK tanků. Štamgasti mají příležitost se setkat se sládky pivovaru, seznámit se s procesem výroby, sami si pivo načepovat a přitom si užít pocitu z oceněné věrnosti.

Program ŠtamGast jsem si s kamarády z naší vamberské hospůdky opravdu užil. Jsem rád, že jsem mohl nahlédnout do zákulisí Gambrinusu a ochutnat nefiltrované pivo přímo od pramene. Také se mi budou hodit čepovací tipy,“ říká Jiří Jedlička, třítisící účastník programu ŠtamGast, z vamberské Restaurace Na pětce.

Rostislav Šponar, hostinský z Restaurace Na pětce dodává: „Být štamgastem není o tom, že vysedáváte v hospodě a lejete do sebe litry piva. Správný štamgast si umí svoji značku vychutnat, rád se o ní dozví něco víc a umí s kamarády vytvořit v hospodě správnou atmosféru.

ŠtamGasti jsou skuteční milovníci Gambrinusu, naši spotřebitelé a štamgasti ve svých oblíbených hospůdkách, kterým takto děkujeme za jejich přízeň. Zvolili jsme netradiční formu, která se setkala s velkým úspěchem, a doufáme, že udělá radost ještě mnoha dalším ŠtamGastům z celé republiky,“ uvedl Jan Hlaváček, vrchní sládek pivovaru Gambrinus.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 14:23 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Sekal

pátek, 25. červen 2010
15:28

Sekal

Myslel jsem, že se Gh vaří v Popovicích. No nic, zajímalo by mne, jestli jim vysvětlovali HGB.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

h.p

pátek, 25. červen 2010
13:50

Hlavně,že jsem to nebyl já,což by technologicky ani nešlo..Ale stejně bych chtěl tu varnu Gambrinusu vidět...


napsal(a): h.p (hrubes.pivo(a)seznam.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI