Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Hrad bude hostit pivní slavnosti

Co se píše o pivovarech a pivu


Hrad bude hostit pivní slavnosti

[středa, 3. červen 2009]

Přes dvacet druhů piva a bohatý doprovodný program, to čeká návštěvníky 1. hradních pivních slavností. Ty se konají už tento víkend na Slezskoostravském hradě.

Vedle známých pivních značek budou moci návštěvníci ochutnat i výrobky z minipivovarů, například ze Štramberku, Kopřivnice či Strakonic. Z pivních specialit pak například nealkoholické švestkové pivo Bernard.

Program přes den pobaví i celé rodiny, budou se tam totiž konat rytířské souboje, vystupovat kejklíři a žoldnéři, a to jak na nádvoří hradu, tak i v podhradí. Jen pro dospělé pak budou organizovány klasické pivní zábavné soutěže na pódiu o pivní ceny.

Večer pak program vyvrcholí koncerty, na kterých zahrají legendy rocku a popu. Například v sobotu ve 21 hodin vystoupí skupina Citron, v neděli pak Václav Neckář s kapelou Bacily, a to od 18 hodin.

Cena vstupného činí 99 korun za jednodenní vstupenku, za dva dny lidé zaplatí 150 korun. Děti do 140 centimetrů mají vstup zdarma. První.hradní pivní slavnosti vypuknou v sobotu 6. června v 10 hodin a potrvají do nedělní půlnoci.

Zdroj: Moravskoslezský deník.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Roman Holoubek

středa, 3. červen 2009
11:10

Roman Holoubek

Koukám, že se nám Strakonice propadly mezi minipivovary. :-?



PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI