Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Postřižinský expres vyráží i letos

Co se píše o pivovarech a pivu


Postřižinský expres vyráží i letos

[úterý, 19. květen 2009]

Také ještě nemáte plán na poslední květnovou sobotu? A co takhle ji strávit na kolejích? Letos již pošesté se na svou cestu Polabím vydává historický parní vlak Postřižinský expres. Příznivci půvabné české přírody, živé hudby, osvěžujícího piva a dobré nálady se na něj mohou těšit v sobotu 30. 5. 2009. Vlak vyjíždí z Nymburka a během své cesty projede řadou středočeských měst.

Cesta pod parou

Vlak vyjede z Nymburka v 8,05 hod., dále pojede přes Poděbrady, Velký Osek, Kolín, Ledečko, Zruč nad Sázavou, Kutnou Horu, opět přes Kolín, Velký Osek a Poděbrady zpět do Nymburka. Návrat je naplánovaný na 17, 45 hod.

O zábavu se během jízdy postará kapela populární kapela Třehusk, která zahraje také v některých zastávkách při delších přestávkách. Žízeň uhasí vychlazené Postřižinské pivo, což může způsobit, že na konci jízdy budete skutečně „pod parou“.

Foto

Jízdenky lze zakoupit od 11. května v železniční stanici Nymburk hlavní nádraží i Nymburk město a rovněž v Pivovaru Nymburk, který je kromě Český drah již tradiční spoluorganizá­tor akce.

Uplynulé ročníky se vždy těšily velkému zájmu, proto neváhejte a nenechte si tuto originální projížďku ujít. Tedy spíše ujet.

Zdroj Fresh In.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI