Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Plzeňský Prazdroj má nového technického ředitele

Co se píše o pivovarech a pivu


Plzeňský Prazdroj má nového technického ředitele

[pondělí, 18. květen 2009]

Plzeňský Prazdroj jmenoval do funkce technického ředitele pana Juliana Pattona (40 let). Julian Patton je diplomovaný sládek a má titul MBA z univerzity v Lancasteru. Pochází ze Severního Irska. Před studiem na Heriot Watt University v Edinburgu získal rovněž titul z mikrobiologie.

Foto

Před příchodem do Plzeňského Prazdroje zastával pan Patton funkci ředitele technického oddělení a oddělení nákupu v Pivovarech Ursus v Rumunsku, které patří do společnosti SABMiller. V Plzni působil již dříve, od listopadu 2005 do října 2006, jako manažer výrobního rozvoje. Byla to jeho první pozice u SABMiller, do které přešel z postu skupinového ředitele výroby ve společnosti Dale Farm, která je jedním z největších mlékárenských podniků ve Spojeném království Velké Británie a Severního Irska.

Svou kariéru zahájil v pivovarské společnosti Bass Brewers v rámci tréninkového programu absolventů. Postupně prošel všemi oblastmi výroby a rok působil jako manažer regionálního prodeje. Následovalo období u pivovarské společnosti Guinness, kde získal další zkušenosti v oblasti výroby, stáčení, údržby a prodeje.

Pan Patton má tři děti do 14 let, Philipa, Matthewa a Sophii. Svůj volný čas tráví s rodinou, hraním ragby, rád také zajde do fitness. Pochází z rybářské vesničky Ballywalter v Severním Irsku. Domluví se rumunsky na konverzační úrovni a trochu česky.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 13:57 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Dan

úterý, 19. květen 2009
00:31

Dan

Nevím jestli se někdy objeví tisková zpráva z Plzeňského Prazdroje, která po přečtení člověka nenaštve.
Kdysi největší český pivovar a nejlepší české pivo a dnes se s technickým ředitelem domluvíte blbě rumunsky! :-(
No hlavně že má praxi ze všech možných kanceláří...
Předkové se musí opět obracet v hrobech!


napsal(a): Dan [Odpovědět]

huk

pondělí, 18. květen 2009
21:44

Nebylo by hezčí tady číst,že se tech. ředitelem stal Jenda Novák z Počernic ,který má střední v Podskalské a je absloventem VŠCHT. Začínal v některém menším pivovaru,prošel sladovnou ,spilkou ,stáčírnou, byl pomocníkem na varně, pak přešel jinam a tam se postupně dostal na místo sládka......... nějak jsem se zasnil.


napsal(a): huk [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI