Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Prezident SR Ivan Gašparovič navštívil pivovar Topvar v Topoľčanoch

Co se píše o pivovarech a pivu


Prezident SR Ivan Gašparovič navštívil pivovar Topvar v Topoľčanoch

[středa, 4. březen 2009]

Prezident Slovenskej republiky Ivan Gašparovič dnes navštívil pivovar Topvar v Topoľčanoch. Počas svojej návštevy sa zaujímal nielen o proces výroby piva, ale aj o investície a ľudí zamestnaných v topoľčianskom závode.

Ivan Gašparovič dnes po prvýkrát počas svojho funkčného obdobia na poste prezidenta Slovenskej republiky navštívil pivovar Topvar v Topoľčanoch. Slávnostne ho privítali Paolo Lanzarotti, generálny riaditeľ spoločnosti Pivovary Topvar, a. s. a Jozef Špirko, manažér závodu. Hovorili spolu nielen o aktivitách spoločnosti Pivovary Topvar, a.s. na slovenskom trhu, ale aj o rozsiahlych investíciách, ktoré už priniesla od svojho vstupu do pivovaru skupina SABMiller, ktorej topoľčiansky pivovar patrí.

Ivan Gašparovič, vo svojej vtedajšej funkcii predsedu Národnej rady Slovenskej republiky, navštívil topoľčiansky pivovar po prvýkrát v júli 1995, kedy slávnostne uviedol do prevádzky novú linku na stáčanie piva do fliaš. Tá dodnes patrí medzi najmodernejšie na Slovensku. V roku 2004 navštívil ako kandidát na prezidenta SR pivovar Topvar po druhýkrát. Dnešná návšteva je však prvou počas jeho pôsobenia na poste prezidenta SR.

Od poslednej návštevy prezidenta sa v pivovare Topvar zrealizovalo množstvo pozitívnych zmien, medzi jednu z najvýznamnejších patrí aj vstup skupiny SABMiller v roku 2006. Tá od svojho vstupu preinvestovala nemalé finančné prostriedky do modernizácie a rozvoja pivovaru a značky Topvar.

Pán prezident si počas svojej návštevy so záujmom prezrel výrobné priestory topoľčianskeho závodu, ktorými ho previedol skúsený obchodný sládok našej spoločnosti Ján Píry. Zaujímal sa o aj o technológie a celý výrobný proces v topoľčianskom závode. Počas prehliadky pivovaru sa tiež stretol so zamestnancami, s ktorými hovoril o špecifikách práce v pivovarníctve,“ uviedla Drahomíra Mandíková, manažérka pre vzťahy s verejnosťou, Pivovary Topvar, a. s.

Zdroj: Infoline.sk | Autor: Topvar/omni


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Libor

středa, 4. březen 2009
08:23

Libor

Od poslednej návštevy prezidenta sa v pivovare Topvar zrealizovalo množstvo pozitívnych zmien, medzi jednu z najvýznamnejších patrí aj vstup skupiny SABMiller v roku 2006
------------
jak si niekdo môže takto "srať" do huby.... :-( :-( :-(

po príchode SAB zrušili polovicu sortimentu, zaviedli licenčné výroby, chuť už nie je čo bývala a niekto du kotkodáka o pozitívnych zmenách.....


ICQ: 425728891

napsal(a): Libor [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI