Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Plzeňský Prazdroj sponzoruje golfový British Open

Co se píše o pivovarech a pivu


Plzeňský Prazdroj sponzoruje golfový British Open

[úterý, 13. leden 2009]

Plzeňský Prazdroj se stal pro příštích pět let oficiálním pivem golfového British Open, jednoho ze čtyř turnajů nejprestižnější kategorie major. Pro přirovnání, jakoby sponzoroval tenisový Wimbledon.

Spolupráce s British Open je pro Pilsner Urquell fantastická příležitost,“ uvedl Nick Miller, generální ředitel společnosti SABMiller, jež je vlastníkem Plzeňského Prazdroje.

Podle PR manažera Plzeňského Prazdroje Vladimíra Juriny je cílem této spolupráce zvýšit povědomí o značce Pilsner Urquell a zvýšit jeho export nejen do Velké Británie, ale do celého světa. „Pilsner Urquell je vlajková loď nejen Plzeňského Prazdroje, ale celé společnosti SABMiller. A British Open je zase nejslavnější golfový turnaj světa. Proto je spojení obou značek logické,“ uvedl Jurina, který však nechtěl sdělit, kolik firma za pětiletou spolupráci zaplatí.

Myslíme si, že tímto způsobem oslovíme zákazníky na celém světě, nejen ve Velké Británii. British Open je celosvětově sledovaná událost,“ dodal Jurina, který také vysvětlil, proč se Plzeňský Prazdroj rozhodl sponzorovat golf a ne například tenis či jiný sport. „Golf je nejvíce zaměřen na tu cílovou skupinu, která je pro nás zajímavá,“ uvedl Jurina. Podle něj ale nemá Plzeňský Prazdroj konkrétní plán, o kolik by se měl v následujících letech zvětšit export značky do zahraničí. „Tohle přímo nemáme spočítané. Ani to nejde. Máme totiž ještě další aktivity a kampaně, a to všechno export ovlivňuje,“ uzavřel Jurina.

Zdroj: E15.cz

[SABMiller] 19:01 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Michal

středa, 14. leden 2009
00:25

Michal

„Golf je nejvíce zaměřen na tu cílovou skupinu, která je pro nás zajímavá,“

Tak to hovoří za vše...snad se tou sračkou zadávěj:(


ICQ: 260962312

napsal(a): Michal [Odpovědět]

phrabina

středa, 14. leden 2009
11:05

phrabina

to Michal: opravdu přínosné příspěvky, že bych byl na idnes?


napsal(a): phrabina [Odpovědět]

Michal

středa, 14. leden 2009
00:24

Michal

Hoďte to do pilshokeje ubožácí, ale to asi neni zapotřebí, když to tady lemtaj lidi jak vodu! Du zvracet, nebo radši brečet... ::cry


ICQ: 260962312

napsal(a): Michal [Odpovědět]

Adsense

23. duben 2024
21:26


posted by: Inzerce


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI