Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar v Rimavskej Sobote už dva roky zatvorený, pivu Gemer sa však darí

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar v Rimavskej Sobote už dva roky zatvorený, pivu Gemer sa však darí

[středa, 1. říjen 2008]

Areál pivovaru je určený na predaj, momentálne ho využíva Heineken Distribúcia.

Presne dva roky uplynuli od zatvorenia rimavskosobotského pivovaru, ktorý mal v našom meste dlhoročnú tradíciu. Po tom, ako v septembri 2006 spoločnosť Heineken Slovensko ukončila výrobu piva v Rimavskej Sobote, plánuje areál pivovaru predať.

Tak, ako sme avizovali v septembri 2006, z dlhodobejšieho hľadiska je areál určený na predaj, momentálne ho využíva naša distribučná spoločnosť Heineken Slovensko Distribúcia,“ uviedol pre Rimava.sk manažér pre vonkajšie vzťahy spoločnosti Hieneken Slovensko, Roman Krajniak. Podľa jeho slov bolo niekoľko potenciálnych záujemcov, ale so žiadnym z nich sa spoločnosť na predaji pivovaru nedohodla.

V poslednom čase sme v areáli odinštalovali niektoré technologické časti, ktoré sa tam ešte nachádzajú,“ dodáva Krajniak. Ako ďalej uviedol, v areáli pivovaru sa nevyskytuje žiadna ekologická záťaž.

Výroba piva Gemer sa z miestneho pivovaru presunula do prevádzky v Hurbanove. „Spoločnosť Heineken Slovensko od času, keď získala Gemer, posilnila postavenie tejto značky na Slovensku. Z regionálnej urobila celonárodne dostupnú značku,“ uviedol Roman Krajniak. Pripustil však, že už pred presunom výroby do Hurbanova zaznamenávali mierny pokles predaja piva značky Gemer. „A tento trend pokračuje aj v ostatných rokoch,“ dodáva Krajniak. Zároveň sa ale vyjadril, že značka Gemer má v portfóliu spoločnosti Heineken svoje nezastupiteľné a dôležité miesto a na tomto fakte neplánuje firma nič meniť.

Zdroj: Rimava.sk


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Dan

čtvrtek, 2. říjen 2008
11:44

Dan

to umbob: Něměj obavy, dočkáš se brzy. Snad si nemyslíš,že tihle sviňáci se budou v Čechách chovat jinak než jinde va světě.


napsal(a): Dan [Odpovědět]

emu

středa, 1. říjen 2008
23:20

emu

Ono je vypovídající už to, že v těchto článcích se nemluví o pivu, nýbrž o značce.


ICQ: 449477888

napsal(a): emu [Odpovědět]

jiri.kana

středa, 1. říjen 2008
20:10

jiri.kana

To jsou kráááásné píárové bláboly! :D
Značka Gemer prosperuje, i když se jí vlastně delší dobu spíš nedaří. Ale určitě ji budeme rozvíjet (dokud ji nezrušíme).
Při psaní tohoto příspěvku popíjím originální nitranský a posléze i rimavskosobotský 12% Corgoň. Dnes snad z Hurbanova (Distribútor Heineken Slovensko, Krajina pôvodu: Slovensko). Pít se to dá, neurazí...


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

umbob

středa, 1. říjen 2008
19:59

umbob

Jsem zvědavý, kdy podobné kydy začnou panáci v roli Heineken PR manažerů šířit i o Hostanu. A bojím se, že v budoucnu i o Kutné Hoře, Lounech...


napsal(a): umbob [Odpovědět]

Adsense

20. duben 2024
01:04


posted by: Inzerce

Libor

středa, 1. říjen 2008
18:45

Libor

„Spoločnosť Heineken Slovensko od času, keď získala Gemer, posilnila postavenie tejto značky na Slovensku. Z regionálnej urobila celonárodne dostupnú značku,“ uviedol Roman Krajniak.

len by som tvrdenie pána Krajniaka popopravil:

Z piva Gemer spravili celonárodne dostupnú sračku.


ICQ: 425728891

napsal(a): Libor [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI