Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Lidé narychlo shánějí pivní pípy

Co se píše o pivovarech a pivu


Lidé narychlo shánějí pivní pípy

[středa, 25. červen 2008]

Češi začali před nadcházejícími prázdninami ve velkém nakupovat pivní pípy. Největší tuzemský prodejce elektroniky, společnost Electro World, včera oznámila několikaprocentní nárůst prodeje malých výčepních zařízení za poslední měsíc.

„Sportovní události, jakými jsou mistrovství Evropy v kopané a Olympijské hry, a samozřejmě blížící se příchod léta a dovolených, zvyšují poptávku po pivních pípách s chlazením,“ potvrdil Deníku Jiří Klíčník, generální ředitel společnosti Electro World Česká republika.

„V nabídce nyní máme luxusní typy s kompresory a chlazením, ale také mobilní pípy s možností připojení do elektrické sítě automobilu,“ doplnil Klíčník. Lidé si vybírají jak levnější typy přenosných pivních píp v cenách kolem pěti tisíc korun, tak i luxusnější stolní pípy do domácnosti, které stojí kolem dvanácti až šestnácti korun a dokáží vychladit 36 až 40 piv za hodinu.

„Pro nenáročné zákazníky jsou přichystány pípy používající snadno dostupné sifonové bombičky, s chlazením a možností připojení na 12 nebo 230 Voltů. Jsou vhodné pro venkovní párty a dovolené na chatách a chalupách bez elektřiny, zákazníci si je mohou vzít s sebou také na dovolenou k vodě,“ doplnil Klíčník.

Zdroj: Deník.cz | Autor: Klička Jan


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

laďa

středa, 25. červen 2008
17:10

Lada

až změní název na Pivo WORLD, tak si nějakou tu pípu /v luxusním provedení s benzínovým generátorem/ určitě koupím a vychladím něco málo eurobíru


napsal(a): laďa [Odpovědět]

MirEgg

středa, 25. červen 2008
14:19

MirEgg

Za ty peníze se o tom už dá celkem uvažovat... Teď jen nevím, jestli si mám do každého pokoje koupit dvě nebo tři :-) Abych měl luxus pořád při ruce :-D


napsal(a): MirEgg [Odpovědět]

Roman Holoubek

středa, 25. červen 2008
10:39

Roman Holoubek

OK Chody - přiber mi taky pár kousků - dík :-)


Chody

středa, 25. červen 2008
09:33

Chody

Končím s aktualizací PI a jedu do Electro World, kde si koupím luxusnější stolní pípu do domácnosti, která stojí kolem dvanácti až šestnácti korun :)


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Adsense

20. duben 2024
04:24


posted by: Inzerce


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI