Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Prazdroj je nejobdivovanějsí v Plzeňském kraji

Co se píše o pivovarech a pivu


Prazdroj je nejobdivovanějsí v Plzeňském kraji

[pátek, 11. duben 2008]

Nejvíce obdivovanou společností Plzeňského kraje se v žebříčku Czech Top 100 stal Plzeňský Prazdroj. V celorepublikovém hodnocení desátého ročníku soutěže 100 nejobdivovanějších firem České republiky se Prazdroj umístil čtvrtý a oproti loňsku si v celkovém pořadí polepšil o dvě místa.

Žebříček Czech Top 100 je sestavován na základě hodnocení 1800 vybraných manažerů, analytiků, zástupců oborových sdružení, svazů a profesních organizací. „Škála kritérií, které soutěž hodnotí, je opravdu široká. Nejedná se pouze o kvalitní produkty a ekonomické výsledky, ale také například o to, jestli je firma dobrým zaměstnavatelem a stará se o své zaměstnance. O to více nás těší, že jsme si oproti loňskému roku o dvě místa polepšili," říká Jiří Mareček, tiskový mluvčí Plzeňského Prazdroje.

V rámci hlasování hodnotí oslovení odborníci řadu kritérií, mezi něž patří také ochota a schopnost firem inovovat, vztah veřejnosti k firmě a schopnost přilákat si a udržet zákazníky. Důležitá je také dlouhodobá hodnota firmy a šetrnost k životnímu prostředí.

Firma Czech Top 100 vznikla v roce 1994. Od té doby každoročně sestavuje žebříčky a hodnocení českých firem.

Pořadí nejobdivovanějších firem v ČR

1. (2.) ČEZ

2. (1.) Škoda Auto

3. (8.) Kofola

4. (6.) Plzeňský Prazdroj

5. (4.) Student Agency

Zdroj: Czech Top 100, *v závorce loňské pořadí

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 10:45 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

laďa

pátek, 11. duben 2008
17:27

Lada

Kdyby podobný žebříček sestavovali např.odběratelé el.energie tak by se ČEZ do TOP 100 vůbec nekvalifikoval, jako pivař bych Prazdroj na čtvrté místo nedal ani v těžkém draku - to už si raději dám točenou kofolu


napsal(a): laďa [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI